5 september 2011

helgens bravader

fredag stack jag iväg från Jeppis ca klockan 2. for hem-hem och lösa Sudoku en stund innan jag åkte vidare till Årvas. for ut på en promenad-jogging ca 1h, verkligen härligt! Kalle kom också (med svansen mellan benen) så småningom, och vi tittade lite DH. for och handla med svärmor, och så fixade vi tortillas, yummie! sen låg vi bara och slappade framför tv:n resten av kvällen.

lördagen började klockan 6:00, käkade frukost, fixade oss, och styrde sen kosan mot Kemora. som det hör till på varmanstävlingar så började vi med att lasta av, anmäla oss, besikta bilen.. sen tog vi det lugnt tills det blev dags att köra. resten får ni se i bilder och korta förklaringar!


Martin checkar så allt är ok innan starten..

poser

poser 2

svärfar in action i allmänna klassen! (nr 46)

och som vanligt blev det drama.. svärfar fick en knuff i röven, snurrade, och blev alltså sist i sin semifinal. tog tyvärr ingen före-utbuckling-bild, men ni ser ju att det blev lite skrålligt...

efter lite korv och en munk i magen var jag redo för dam-juniorklassen!

Toffe och jag i närkamp! i min första start var jag tredje, och i min andra blev jag fjärde, och kom alltså mig vidare till semifinal!

laddar...

fick banan längst utåt, och i första kurvan blev jag tyvärr utprejad för långt, och kom aldrig ikapp. så jag blev också sist i min semifinal!

blev återigen lite smörgås- och diskussionspaus, och sen fick Kalle börja göra sig klar för EVK-klassen.
Ted funkade som moraliskt stöd, as usual

nästan påväg

gick riktigt bra för Kalle, han var andra i sin första start och kom direkt vidare till semifinal

och oturen drabbade även gubben.. i starten i EVK-semi blev han "klämd" mellan två bilar, och fick punktering.. alltså blev också han sist i sin semifinal!

shit happens.. hela tiden!

tävligen gick otroligt snabbt, så efter budningen (vi fick inga bilar, men fick åtminstone behålla Pärlan) packade vi ihop, lastade, och styrde kosan hemåt. nämnas bör att klockan bara var 6, när den vanligtvis brukar vara runt 9. skönt! stannade vid Neste i Edsevö och käkade pizza, och sen åkte vi hem.
duschade och fixade oss, åkte runt på byn en stund men där var det dött.. så vi for till Tommys och hälsade på, jag var förstås chaufför... satt och pratade och lyssnade på musik, jag hämtade Benny, och sen tog vi Tommys bil och stack iväg mot Oxkangar. försökte hitta en villa där i kålmörkret ut i urskogen, och med noll koll på var nånstans den var. gick alltså inte så bra, det tog säkert 45min innan vi äntligen kom oss fram! och så några bilder från det:

villaägaren himself till vänster, Lukas som musicerade,
och Kim stod för sången

musicering pågång! och detdär var nog den finaste sommarstugan jag nånsin vistats i...

klockan halv två började jag bli så trött att jag tyckte det var dags att åka hem. försökte samla ihop trupperna, men det visade sig att vissa ville stanna kvar ännu. dock fick jag med mig Kalle och Mangen, så vi stack tillbaka hem till Årvas runt 2. otroligt skönt att slänga sig i sängen efter en lååång dag!

söndag tog vi det lugnt, tittade tv och DH, åt lite mat, och så var vi nere i verkstan och fixade på Volvon. det är ju tävlingar i Jepo nästa helg, så nånstans måste man väl börja.. jag målade rödränderna och sifferunderlagen, så nu måste vi bara försöka hinna måla resten nån dag! svärmor klippte mig, och så stack jag hem-hem runt 5. trampade iväg till stallet och for ut på en lugn tur med Elli, sen diskuterade jag lite med mami, och så styrde jag kosan mot Jeppis ca kl. 8. övade lite gitarr, dansade zumba, duschade, och sen blev det DH tills vi gick och lade oss. en varierande helg, alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar