12 september 2011

helgen

for ju som tidigare sagt till Årvas redan på torsdagkväll. på fredag var Kalle i jobb, och jag var flitig studerande, läste kurslitteratur och antecknade. blev dock ingen springtur som jag hade tänkt mig.. utan tv och chill istället. upps.
på kvällen gjorde vi inte heller något speciellt, lastade bilen, packade väskorna, låg och käkade vindruvor och tittade på DH, typ.

lördag var det alltså dags för Rapakunkku vid Måtasberget i Jepo. steg upp runt halv åtta, fixade smörgåsar och gjorde varm oboy, och sen stack vi iväg. anmälde oss, besiktade bilen, åt smörgåsar, väntade... the usual. resten ska jag försöka berätta om i bilder:

Kalles och min nymålade Volvo, och Ida och Martins Ascona

Kalle i allmänna, gick rätt hyfsat i hans första heat, han blev fjärde . i andra stannade dock bilen efter första kurvan...

bejbe påväg ut från banan

andra varvet... några hundra meter till orkade vår "kära" Volvo

dags att meka..

Martin står uppställd för start i allmänna, gick väl lite sådär för honom också

I'm redo i min fina outfit

off I go! och det kändes väl kanske inte helt bra när två bilar voltade framför mig i första kurvan.. dock spelade det ingen roll att jag då hann före dem eftersom bilen STANNADE

start 2, gick bra tills bilen återigen stannade, på PRECIS SAMMA STÄLLE! kom mig ändå vidare (den som var före mig fick flagga och jag fick hans plats) till semifinal.. och kan ni gissa; DEN JÄVLA BILEN STANNADE PÅ SAMMA JÄVLA STÄLLE - IGEN!!!!!!
gissa om folk höll sig undan när jag steg ur bilen för tredje gången och fick bogseras bort.........

Martin i EVK. Kalle bestämde sig att inte vara med eftersom bilen ändå inte funkade...
(nya bilen vi fick är den längst hitåt, den blå-svarta nr 102)

sen blev det förstås prisutdelning och budgivning och allt annat trevligt... "fick" behålla skithögen till bil, och sen fick faktiskt Ida sin första rallybil, en Volvo som hade vunnit EVK! nice .
kom oss hem, duschade och fixade oss, tittade lite tv och tog det lugnt.. sen var vi trötta och blev stridande, Kalle somnade på soffan och jag satt framför datorn en stund. gick väl och sova typ halv tolv.

söndag steg vi upp och stack iväg till Kalles mommo på födelsedagsmiddag klockan tolv. fick god mat och hade det riktigt trevligt. sen hem till Brännbergskärr, tittade lite Vem vet mest, och så hämtade Citt Kalle, och de for till Maxmo för att spela.
själv åkte jag hem-hem till Nykaabi, trampade iväg till stallet och for på en härlig kvällstur med Elli. till Jeppis, fick besök av Josse och så for vi på en 50 minuters promenad, mycket uppfriskande! rundade av med 20min zumba och en dusch, sen tittade vi Star Wars och åt gott. trots att Kalle snaskade i sig godis så kunde jag hålla mig till ca 7st Suffelipuffs. åt Ben&Jerrys Cookie Dough istället, yum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar