20 september 2011

hej på er kära bloggläsare

som någon observant läsare kanske har lagt märke till så avslöjar jag inte svaret på den dumma gåtan förrän minst 3 har kommenterat, och hittills är det bara 2 . så skriv vad du tror! jag lovar, du behöver inte vara rädd att skriva fel. finns inga såna svar på denna gåta...

är nyss hemkommen från skolan. vi började 8:30 med rörelse, hade litteraturseminarie. sen fortsatte vi med skriftlig kommunikation, ganska boring idag faktiskt. slutade alltså 12. trampade sen iväg till ett daghem för att fortsätta min desperata search for a praktikplats, och trodde nästan jag hade lyckats. tills det visade sig att de inte hade några småbarn... damn!
så nu har jag alltså gått igenom listan på staden Jakobstads hemsida, och valt vilka daghem jag ska börja ringa åt.. har redan ringt till två, varav jag måste ringa upp till det senaste en gång till. wish me luck...

ikväll ska jag i jobbet, och städa alltså. sen är väl tanken att bejbe och jag också borde röja upp här i vår lilla lya, men herrn i fråga var inte speciellt entusiastisk, så får se hur det blir med den saken. dagens middag: risgrynsgröt och rostabröd, ikväll blir det fruktkvarg. sen ska jag förstås dansa 40min zumba nångång också.

imorgon bär det av till Vasa efter att Kalle kommit sig hem från praktiken (hans sista dag!) och Wasa by night it is. ska övernatta hos Belinda&Janne, det blir säkert kalaskul! på torsdan lämnar Kalle i Årvas, och jag kommer tillbaka hit till Jeppis för en/två föreläsningar, och så ska jag skicka Heidi&André till skolan på fredagmorgon.
ettäs sillä lailla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar