15 september 2011

gissa veckodagen...

.. ja, som vanligt har det blivit TORSDAG. och det regnar utomhus, inomhus är det mysigt och jag vill gärna krypa ner under täcket framför en helt ny säsong Desperate Housewives. vilken tur att Torrent finns dessa gånger! tyvärr går det inte direkt undan...
trampade iväg till skolan tills halv nio i morse, hade socioemotionell utveckling (gah att skriva detdär ordet!), och fortsatte sen med didaktiska förhållningssätt. en ganska tråkig dag, med andra ord. sen så har jag också lånat några böcker, så jag säkert inte ska bli utan att göra i helgen. och så printade jag ut läseordningarna fram till praktiken, det ser faktiskt rätt lovande ut! när vi åker iväg på revyresa 20-22. 10. så missar jag bara EN lektion, ganska lyx alltså.

nu sitter jag alltså här och försöker torka efter cykelturen hem. har som vanligt ätit en skål fil med mosade jordgubbar, och nu funderar jag om jag ska baka en blåbärspaj eller inte . min mage säger nejnej, eftersom den fortfarande är lite upprörd. vet inte riktigt varför? snåltanden säger förstås ja.. men eftersom vi inte har någon gräddfil hemma så borde det inte vara så svårt. vem vill egentligen gå 100m till Siwa i ösregn? haha.
nån gång under eftermiddagen ska jag med Rita och se kontoret som jag ska börja städa två gånger i månaden. sen blir det att värma mat, dansa 40min zumba, och så får vi se om det kanske äntligen blir Music Quiz ikväll. det var minsann inte igår! annars blir det väl Star Wars...

imorgon styr jag kosan mot Nykaabi, ska fixa praktikplats (hoppeligen!) och sen ut på en tur med Elli. hoppas vädret har blivit bättre tills dess... sen blir det Årvas igen hela helgen. Kalle har övning med bandet i Maxmo imorgonkväll, har inte bestämt mig om jag ska åka med eller sitta hemma och göra skoluppgifter.. på lördag är det fotbollsmatch i Pensal, och sen borde vi fixa lite på bilen inför nästa helgs Härmä-tävling. och så får jag hoppeligen träffa Linn efter det!

igår efter att jag fixat mat åt kusinerna kom Heidi hit. hon övade på finskaförhör, jag läste Aku Ankka, och Kalle sov

VI HAR EN LAMPA!!!!!!!!!!!!! ni vet inte hur nöjd jag är!
(ursäkta kvalitén och mina träningskläder)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar