15 september 2011

funderingar

så... idag räknade jag liksom ut att vi kommer ha ca en månads jullov. i alla fall på läsordningen visar det att vi har sista skoldagen den 8.12. och så antar jag att 9.1. skulle vara en passlig dag att börja pånytt efter nyåret. ni vet, lärarna vill ju åka iväg på semester, och så...
så jag funderade en stund, och kom fram till att en södernresa inte skulle sitta helt fel på en så lång ledighetstid! och så kom jag på att det är typ 15 grader på alla billiga ställen den årstiden.
så om jag har någon okänd släkting i typ Amerika, NU ÄR DET DAGS ATT TILLKÄNNAGE SIG! i så fall kommer jag och hälsar på dig över jullovet. hehh. iofs kunde det också vara intressant att åka till nåt "kallare" ställe, typ London. men eftersom Kalles syster Ida kommer att vara utbytesstudent där mellan januari och maj så antar jag det blir en resa dit på vårkanten istället. och så ska vi ju faktiskt till Levi i april. men hey, det var bara en fundering!

nu kommer snart Tossa hit, sen ska jag försöka hinna med 40min zumba + dusch, och så blir det Quiz ikväll klockan 8 då. hejhej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar