12 september 2011

det var den måndagen

en ny vecka har återigen börjat, denna gång med regn. i morse när jag steg upp tänkte jag att "det är inte så farligt, det är ändå så kort väg till skolan så jag kan nog ta cykeln". men som tur ångrade jag mig och tog bilen istället. antar det hade varit lite surt annars...
som nån kanske förstod på rubriken så är skoldagen redan till ända. vi hade didaktiska förhållningssätt till att börja med, och nu för en stund sedan hade vi lite info om Språkcentret. en mycket tråkig måndag, med andra ord. resten av veckan ser inte mycket bättre ut.. imorgon har vi 1,5 lektioner, på onsdag bara gitarr, på torsdag 2 lektioner, och på fredag är vi lediga. lätt som en plätt!
nu ska jag gå med de andra i Stubi, vi ska informera ettorna om vår verksamhet, och hoppeligen får jag inspirera någon om Kåren också. måste ju så småningom värva en ny kämpe... heh.
sen blir det nog Desperate Housewives-mys i soffan tills Kalle kommer hem och vi får göra måndagssysslor: handla, fixa mat, äta.. och så förstås zumba 20:00! movietime efter det?
om helgen kan jag berätta ikväll.

2 kommentarer:

  1. E löns ti sii om e je najn som e hejm från Åbotrakten.. så kan man ju lock me att dem slipper hejm gratis tå på sama gang. ;)

    SvaraRadera
  2. joo måst fösök lock me nanting sånt ifall it e nappar ;)

    SvaraRadera