2 september 2011

bad friday

imorse blev jag väckt 4:18, och fick lov att skjutsa iväg min kära kusin till bussen. observera att det ösregnade. sen kunde jag förstås inte somna om på ungefär en timme, och klockan 7:30 ringde alarmet nästa gång. då var det bara att städa undan, skicka iväg kusin nr 2 till skolan, promenera 20min med hunden, och så äntligen åka hem. jag tänkte mig ett morgon-zumbapass (vilket det också blev, 20min i min ilska) som kompromiss för gårdagen, och jag så såg verkligen framemot att få krypa ner i min sköna säng tillsammans med min älskade sambo. men "ödet" ville inte som jag, inte denna fredag.
jag möttes av en otrevlig ölstank, flaskor och ölstop, tomma kartonger, en kvarbliven jacka, en tom vodkaflaska, i princip alla lampor tända, datorn och tv:n igång.. och ja, min sambo som hade slocknat i sängen med alla kläderna på, förstås.
så nu tycker jag inte att det är JAG som är dum i huvudet och "bara klagar" och "aldrig lyssnar på min version av saken". det var faktiskt han som ringde och sjukanmälde sig till praktiken igår för att han hade FEBER och inte orkade arbeta idag. spela Playstation med kompisarna och dricka en öl eller två, javisst. ha "fest" till klockan halv fyra på morgonen och däcka i säng, not in a million years.

3 kommentarer:

 1. Jag kan säg att du int alls överdriver eller klagar på din kar, som jag har förstått de så får du stå ut me sånt här nusomdå å om int du tycker om de så är de på sin plats att du säger ifrån. Ja förstår att när sånthär händer så kan ens pojkvän eller nån annan få de att se ut som att man förstorar allt å surar i onödan, men man vet bäst hu man själv känner å va man står ut me. Ibland måst man bara ha bekräftelse utifrån att man int alls nojjar utan att man har helt rätt i att va pissed, å ja hoppas du fick de nu :P så stå på dej å ta int nå skit!
  //Hanna P

  SvaraRadera
 2. Hanna:
  jo, he bruk händ liti oftari än va som känns okej.. å tro me, ja har sagt ifrån, tusen gang! men he gar liksom in genom eitta öra, ut genom ana..
  å precis som do sejr, he e oftast jag som får skuldin för att ja e "tråki å aldär letar an göra va an vill", så he e jo int så rolit ti klaga på allting. men som sagt.. he finns jo en gräns me allting, å ja bruk no va snabb ti säg ifrån! även om he allti blir bråk tå ja gör he..

  SvaraRadera