5 september 2011

back to school

nu har jag kommit hem från min allra första skoldag detta läsår. vi började halv elva med massor av info, gick och äta tolv, och efter det hade vi första föreläsningen, nämligen musik. känner redan av i huvudet att jag har vistats i detdär mögelstinkande huset... det kommer bli ett tungt år, igen!
trevligt att träffa klasskamraterna var det i alla fall, även om vi hade blivit lite färre. mindre trevligt var när vi chockerades med våra "några" examinationer i musiken. så mycket i ETT ämne... suck . men kanske motivationen dyker upp så småningom!
sen blev jag också väldigt besviken på årets Kårkalender, så idag ska jag springa in till bokhandeln och försöka hitta en bättre. det fanns inte tillräckligt med skrivutrymme, tyckte jag, och dessutom var designen lite råddig. shame on you kåreniter som designat tills i år.

för övrigt har jag väl inte mycket på agendan idag. vi ska som måndagar hör till åka iväg och handla, sen måste jag väl fixa något smått att äta också. det är nu det blir knepigt de dagar jag äter i skolan klockan tolv, och sen måste sitta och snålas när Kalle fixar mat åt sig när han kommer hem klockan fyra. jag tänker nämligen INTE äta två gånger varm mat in i veckorna. punkt slut.
ikväll blir det förstås också zumba, som måndagar hör till. sen blir det väl nån trevlig film eller serie, får se vad vi hittar på.. jag har länge velat se The Rite, så kanske kan jag övertala gubben om att det är dags för mig att välja denna gång.

på bilden: nyfriserade jag!

2 kommentarer:

  1. He ryktas att he e nan annan än kåreniterna som har laga årets kårkalender, därför ser den just ut som den ser ut..

    SvaraRadera
  2. nå tå föstår ja.. han va it alls na bra tyckt ja!

    SvaraRadera