8 september 2011

another thursday

och så var det återigen torsdag. börjar bli lite enformigt snart...
idag steg jag i alla fall upp och trampade iväg till skolan till klockan nio. och så var Riina & Monika och berättade om Kårens verksamhet. sen hade vi en föreläsning i rörelse, och så slutade vi klockan 12. vi i Stubi for dock och hade ett litet "möte" tillsammans med Kår-tjejerna. fick i alla fall en hel del ris och ros på klart... och sen kan det kanske möjligtvis vara så att jag halvt lovat att bli Stubis nya ordförande från och med nästa år. fan också, att jag aldrig kan låta bli!
så kom jag hem runt 1, åt en kopp fil med mosade jordgubbar, och tittade ett avsnitt DH. nu har jag skalat potatis och är redo att börja fixa dagens mat; potatismos och köttbullar. har också packat färdigt inför helgen, eftersom vi kommer att åka till Årvas redan ikväll (senast jag kollade i alla fall), för att K ska jobba i hemtrakterna imorgon på praktiken. och så får jag då en dag att läsa kurslitteratur... jejj.

efter maten så sticker jag för första gången iväg för att städa på nya jobbet. hoppeligen tar det inte längre än 2,5h, så hinner jag på zumba 18:45. sen blir det bara att komma tillbaka hit, duscha, ta picket&packet, och styra kosan söderut.
Rapakunkku vid Måtasberget på lördag, annars har vi väl inga stora planer, vad jag vet i alla fall. kom och heja vet jag!

(webcamen har fått fnatt, den ställer bara in sig på sitt allra ljusaste läge... men observera att jag håller på att få tillbaka mina kinder!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar