19 september 2011

angående helgen

okej så jag hade tänkt sätta upp några bilder här. men grejen är den att min kamera hade laddat tom, så jag fick använda Kalles kamera istället. vilket jag förstås glömde att göra, surprise surprise . eller ja faktiskt tog jag två bilder, men kamerasladden strejkade så det får bli en annan dag!

i fredags så började jag dagen med att åka hem-hem och rida. det var en riktigt trevlig tur i höstvädret. så åkte jag och handlade med min alltid-lägligt-handikappade syster. och sen styrde jag kosan mot Årvas. åt lite mat, tittade på tv, lade igång några tvättmaskiner.. sånt.
sen så kom Citt och hämtade mig och Kalle, och vi stack iväg till Attianeses' i Maxmo. grabbarna övade med bandet, och jag satt ensam med mina tankar en alltför lång stund. mera om det i ett annat inlägg, tror jag bestämt. ni förtjänar att veta vad som rör sig i min skalle just nu. så jag satt och läste kurslitteratur i två timmar. på en FREDAG. och så fixade Toni mat, spaghetti med morosås på äkta italienskt vis. det var mums! och så fick vi banan-chokladmousse till efterrätt, klockan halv ett på natten. sen åkte vi hem. jag var trött, Kalle ville dricka. jag blev arg, gick och lade mig. Kalle skulle "fa å skåda en vändo", han kom hem halv sju. I say no more.

lördag gick livet sin stilla gång i tystnad. tittade tv, tvättade lite mer kläder, åt mat, tog det lugnt bara... hade brottningsmatch, åkte runt på byn en stund, fixade oss, funderade vad vi skulle hitta på... tittade mer tv, lyssnade på musik, och sörplade i oss några cider/öl.
trotsade kylan (det var 4 grader för tusan!) och CYKLADE iväg till Årvasgården, där det var "dansgala". satt i baren, diskuterade med människor, löste gåtor* och tog en och annan svängom. riktigt trevlig afton, faktiskt. avslutade runt ½3 med en iskall cykeltur (+1 grader!) och några smörgåsar innan vi kröp till sängs.

söndagen började med att jag och Linn stack iväg på en nästan 1,5h lång promenad. det var verkligen vad jag behövde, fysiskt och psykiskt! härligt väder också. sen tittade Kalle och jag på tv, åt smörgåsar, spelade lite sällskapsspel, slappade... som söndagar brukar vara.
åkte iväg till Nykaabi runt kl. halv sex, fixade mat åt oss: wienerschnitzel, rastiperunat, rosépepparsås och örtbatong. lyxlyx! spelade ett varv Sequence, sen trampade jag iväg till stallet. efter en timmes tur med Elli trampade jag -frusen- tillbaka hem igen. tittade på Ralliraita med papi, Kati och Kalle, och sen styrde vi kosan mot Jeppis. zumba 20min, dusch och så kvällsmat och ett avsnitt DH. vackert så!

*ni kommer att få ta del av gåtan i kommande inlägg. jag lovar, ni blir irriterade för att jag ens gjorde mig besväret! moahaha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar