7 augusti 2011

we could have had it all

vet inte riktigt vad jag ska säga om denna helg utan att dra långa, detaljerade historier. fredagens mini-klassträff var riktigt lyckad, vi tryckte i oss så mycket chips och godis att vi inte ens hann till pizzan innan det var dags att åka hem, upps.. i all fall så fick vi många goda skratt, diskuterade livet och tittade Galna professorn 2. snart igen!
när jag kom tillbaka till Årvas for jag till Tommys, där Kalle och grabbarna var. satt och lyssnade på musik, funderade om dittan och dattan, och läste Bunny Suicide. sen åkte vi hem, och så började de längsta 8 timmarna i mitt liv. inget mer om den saken här.

igår, lördag så var jag med Tasty Daze när de övade i Maxmo. måste säga att jag blev väldigt imponerad, det var så längesen jag hört dem, och de hade blivit såå duktiga! satt och frös och hade lite kalla fötter, men sämre kunde jag väl ha spenderat min dag.
på kvällen fick vi Jim på besök, och så badade vi bastu och tittade lite film tillsammans med Ida. sen åkte vi ut på byn, där det tyvärr var ganska dött. Jim blev trött och åkte hem, och dumpade oss vid Uffe & Camillas. där var det förstås partaj på hög nivå, och vi sjöng och spelade och drack och pratade och skrattade. och det varade ända till klockan 4 då jag tjatat i en timme om att vi borde börja GÅ hem, och Benny spelat "en sista låt" åt mig typ tusen gånger.
hem kom vi oss, även om det tog länge. och nu har jag en merit att skryta med: inatt var första gången jag fick Kalle att självmant gå till wc när jag märkte att han behövde spy. jag blev inte ens tvungen att sparka eller slå eller springa efter honom med ett ämbare, han gick bara snällt, och så gick allt bra. eller vad vet jag, jag lämnade honom att sova på badrumsgolvet medan jag själv bredde ut mig i sängen. vad hans papi tyckte när han hittade honom där är en helt annan story...

nu sitter jag här och skriver alltför mycket även om ingen orkar läsa. så jag ska hoppa i kläderna och bilen och styra kosan mot Nykaabi. hoppas Elli har fått en sko så det går att rida, och sen ska jag hoppeligen hinna träffa Tossa också. och sen ikväll har jag beställt filmmys i soffan, jag har till och med valt film.
avslutar ännu med en fin låt, är inte särskilt förtjust i den riktiga versionen av denna låt, även om det är Adele som sjunger. men Chester kan nog han också, till och med lite bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar