13 augusti 2011

vart jag mig i världen vänder

(inte för något annat, men det var det första som dök upp i huvudet eftersom syrran lyssnar på en låt där det sjungs "vart jag mig i världen vänder, står jag där med tomma händer"... okej)

idag steg jag upp den omänskliga tiden för en lördag, klockan 8:25. käkade frukost, gjorde mig i ordning, hoppade i bilen och åkte iväg till Nykaabi. satt som domarsekreterare på dressyrtävlingarna vid NURK mellan ½10 och ½2, och det var väl helt okej. blev taggad att dressyra, så när jag kom mig till stallet fick Elli finsadeln på och så svettades vi nästan en timme på ridplan. hann till och med bli lite brun på armarna, hah! hem-hem, hängde upp lite tvätt, åt en kopp yoghurt med müsli, duschade och fönade håret.

nu sitter jag här och väntar att klockan ska bli liiite mer, så jag får hoppa i kläderna och börja göra mig i ordning, klockan 7 blir det nämligen inflyttningsfest vid Tossas! Linn (eller hennes bror och hon) kommer och plockar upp mig, och sen ska Kalle (ja, ni läste rätt!! men ja, jag har tvingat honom...) hämta hem oss nångång ikväll.
jag har handlat GIN, och vi ska äta tortillas och antagligen bada bastu, och sen blir det väl Pedros om någon är pågång... så jag tror dethär kommer bli en riktig toppenkväll, can't wait!
har försökt spara mig inför tortillas och annat eventuellt gott hela dagen, har bara ätit smörgåsar och dendär yoghurtkoppen.. så högst antagligen blir jag full som en kastrull. men det är väl det som är tanken, när det är göörlsnajtt!

1 kommentar:

  1. Sv; Ja, alltså både hede lofti o hande bastun ska finnas i mitt hus tå san! :D

    Jag o ritar hus hejla tin, dock mest i hovo. Ja har allti tusen idéer i hovo, men tå man ska rit ner e så blir int e alls som man har tänkt e.. Så oftast tycker ja att he e bäter att hald e i hovo, o kanski bara skriv ner he viktigast så att man nu int glömmer na livsviktig detalj ;) Men ja kanski sku måst böri rit ner mina idéer oftare entå, fö tå dagen med stort D kommer, o man ska böri bygg, så star man tär me hjärnsläpp o minns int na va man har tänkt om man bara har holldi e i hovo ;p

    SvaraRadera