25 augusti 2011

synden straffar sig själv

och så var det torsdag, igen. alltså seriöst, det måste finnas mer torsdagar än andra dagar, eftersom det alltid är just den veckodagen!? nåja, hur som haver.
idag får jag lida med en kurrande mage och en påkommande förkylning. igårkväll var jag väldigt frusen när vi skulle gå och sova, och i morse vaknade jag med kraxig hals och lite stockad näsa. jag hatar att vara sjuk!!! men får väl trösta mig med att jag är ledig ännu en vecka, och att det inte gör något att jag sover halva dagarna.. men till villaavslutning vill jag ju vara frisk! buhuu.
men tillbaka till min synd. igår åt jag en SIA lemoncurd-lösglass, trots att jag sagt att jag inte ska äta något onödigt alls dehär två veckorna. men jag kunde inte hålla mig. och det var definitivt värt det! och glass är väl inte sååå farligt, ändå? jag menar, bättre än att jag käkat lakritsremmar eller nåt sånt. så nu får jag se till att skärpa mig resterande tid, och träna ordentligt! när jag är sjuk . heh.

igår var vi alltså på Spotlight, och det var väl helt trevligt. spenderade några timmar med Tees, tydligen var vi nördar som "gick runt på stan" före klockan 9. huh? jag hittade i alla fall NYA SKOR, hurraa! precis rätt färg och modell, och de kostade "bara" 39,90€. sen hittade jag också solbrillor för 2€ och armband x2 för ynka 1€, och en ny bh för 7€. inte illa! sen hittade jag faktiskt en skiitsnygg, lite längre jacka, för endast 45€. men tyvärr är det en höstjacka jag behöver, inte en till vinterjacka.. så den fick hänga kvar. snyft.
så satt vi vid Netti och skvallrade en stund, och sen när Tees stack hem, så joinade jag Kalle and the boys, och så for vi till Netti, igen. men det var helt trevligt, faktiskt! och så hem runt 12.

my new shoes & brilers!
(och mitt ansikte som redan har börjat smalna!!!)


idag gör jag inte så mycket. eftersom jag börjar bli sjuk är det nog ingen idé att jag far på zumba ikväll. så jag tror det får bli en promenad i det härliga höstvädret, och sen om jag ännu orkar 20 min zumba här hemma i stället.
PUF har sin "stora" match mot MunU ikväll, och det skulle jag gärna se. men eftersom vi bara har en bil, och Kalle antagligen kommer att behöva den i jobbet senare idag, så verkar det inte bli något. så jag antar det blir Desperate Housewives för hela slanten idag då. suck .
så nu ska jag äta lite av min supermumsiga hemgjorda fil, och bänka mig i soffan. ha det bra!

1 kommentar:

  1. Du va noo värd en glass, funder int på he na! :)

    Sv; Nåmen tack så myki :D:D O klart att du sku kuna pose framför kameran o!! Pröv jö e så får du si hur bra e känns o hur snygg du e ;)

    SvaraRadera