17 augusti 2011

another wednesday

angående dagens händelser så var jag hurtig och steg upp redan 9:20! åt frukost och fixade mig, och så åkte jag iväg på zumba. svettigt värre idag, men skööönt att få träna. hem och duscha av mig och äta lite mat, sen hoppade jag i bilen och åkte hem-hem till Nykaabi. for på en tur med Elli, det gick väldigt långsamt idag... vet inte om hon hade sjukt i hoven eller om hon bara jävlades med mig. tror mer på alternativ 2!
sen tillbaka till Jeppis, stannade vid nya K-butiken och handlade lite inför morgondagens cupcakebakning. börjar faktiskt bli lite nervös, kanske jag borde ha övat? nåja, jag tänkte som så, att om det inte blir gott eller om det inte duger, så behöver jag ju inte delta! hur enkelt som helst. vet inte om jag vågar avslöja vad jag ska göra, någon kan ju stjäla min idé.. men imorgon när det är gjort lovar jag att dela med mig av receptet. eller ja, om det blir bra, vill säga.

nu har jag duschat och ätit lite leverlåda och en banan. Kalle tittar på Cinderella-konsert och jag sitter glatt och lyssnar här i rummet. älskar det bandet! men idag när jag var i stallet och jag hörde Double Nature av bandet Mustasch kom jag också på att jag har börjat tycka ganska bra om dem. ett gäng killar som växer i mina ögon!


PS. ikväll blir det varma smörgåsar och film. nu tänker jag utmana herrn i Playstation, så vi får strida lite . har jag nånsin sagt att jag är världens sämsta förlorare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar