31 augusti 2011

something small

nåjaa, nu har vi äntligen städat detta hushåll, så nu ska det väl gå att bo här nån vecka igen! sen värmde vi mat från igår, och så stekte jag två våfflor på var åt oss, som vi åt med mosade jordgubbar och grädde. supermums!
sen kom jag på att jag glömde att berätta om gårdagens kosmetologbesök. det var verkligen skönt, skulle nog kunna tänka mig att skämma bort mig själv sådär lite oftare... fick till och med lite ansikts- och nackmassage! men det allra bästa var nog ändå att peelingen och ansiktsmasken var CHOKLAD. det doftade som om någon smetat in kokosbollar i ansiktet på mig.. vilket förstås fick mig att bli snål på det. men vilken tur att vi hade hotdog hemma!
men ja, för att komma till min point. ansiktsbehandlingen var skön, men idag är det inte så trevligt när det plötsligt börjat dyka upp enmassa finnar överallt?! antar att min "härliga, fina hy" (som kosmetologerna sa åt mig, tacktack) inte gillar att vara extrafin... eh?

1 kommentar:

  1. Sv; Oj, nu fråga du svårt.. He va från början bara Roy som kolla Fringe, o så haka ja på tå ja tyckt att e verka intressant. Men vi såg allti via Roys dator, så he va han som hold reda på vilket avsnitt vi sku si osv. Så ja vejt faktiskt int vilka säsonger vi har siitt ;)

    SvaraRadera