9 augusti 2011

shopping sisters

kära bloggen, idag steg jag upp 9:20, gjorde mig i ordning, och styrde kosan mot Nykaabi. onödigt, om ni frågar mig, eftersom vår slutdestination för dagen var Vasa, vilket alltså då ligger åt helt motsatt håll. men pappa tyckte så synd om min lilla syster som måste "köra lättviktare med alla sina shoppingväskor efteråt", så vi fick ta BMW:n. inte mig emot, absolut inte! farthållare och en effekt som gör så att det händer något när man trycker på gasen.. gjorde några snygga omkörningar, heheh.
nåja, jag skulle egentligen inte ha något annat än leggins (brukar aldrig sluta bra), och eventuellt nya höstskor om jag så hade funnit. men icke. så det blev: en stickad lång kofta, en vit lång långärmad tröja, sockor, underkläder, en rosa långtopp, en midjekjol med hängslar, samt 3 par nya leggins/tights. och allt detta för ca 80€. nämnas bör att jag fått 100€ av papi, så jag gick inte ens på minus. fniss.
jag hittade också den perfekta höst/vårjackan idag, en sak som jag också borde inhandla. den var av märket Outfitters Nation, längre modell med huva med "päls", och priset låg på 79,90€. hade den varit svart och inte grön hade jag slagit till utan att fundera. så nu hoppas jag den finns i Jeppis i rätt färg...
käkade på Subway, och när vi var klara med shoppingen i stan åkte vi till Prisma, men inte hittade jag skor där heller. bara en sjukt snygg grönväxt för 19.90€, som jag var dum nog att INTE köpa!? ångrar det redan... men tur att vi ska till Vasa på torsdag också.
nu är jag back in Årvas, och vi har ätit potatismos och köttbullar. på agendan ikväll är Kalles fammos kalas, dit vi ska klockan 6. tills dess tänker jag bara slappa!


8 kommentarer:

 1. Fina saker! ;)

  O gula klänningen e tiin eftersom int nan ader bjöd på an! 10€ tå alltså. Ja komber hejm norrut imoron o e tär ända ti sönda, så sku e pass nan dag att vi råkas så får du an? :)

  SvaraRadera
 2. tackar :)
  yes, va najs! måst jo kanske prov an föst men ja hoppas an passar... finns jo en risk an int gör e :/
  ja e no ledi på dagan, imåro har jag inget skillt så hör åv de tå do närmar de!

  SvaraRadera
 3. He e lugnt! :)

  Ja måst si imoron om ja hindar, annus tar vi e en ader dag! Vann halder du till förresten? Orvas, Nykabi lr Jeppis? :)

  SvaraRadera
 4. bor i årvas enno denhär vikon, san flyttar vi tibak ti jeppis på sönda/månda :)

  SvaraRadera
 5. schnyyyggg kjoool ;D aj laaaaaaaaajk :)

  SvaraRadera
 6. Jyst så, nästa gang tar ja bilnycklan me me på reison ;))

  SvaraRadera
 7. linda: tackar, ja e faktiskt riktit nöjd sjölv å :D
  mami: pappa lupasi...

  SvaraRadera
 8. Okej, men du kan jo hör åv de om du e påväg mot Nykabi/Jeppis na innan helgin så kanski ja hindar koma tid me klänningen såde snabbt :) Annus fa ja jo ti Vasa på sönda eftermidda, så om du e kvar i Orvas tå så kan ja jo sväng in via ABC t.ex. :)

  SvaraRadera