26 augusti 2011

så var det helg igen

hej på er!

idag är det fredag, men jag är inte överlycklig för det. jag vaknade upp med en stockad näsa i morse, och huvudet är tungt. hur kommer det sig att man alltid blir förkyld när det minst passar en? usch.
att jag dessutom inte innehar förmågan att snyta mig (ja, du läste rätt) gör inte det hela enklare.
idag steg jag upp halv tolv, och åt världens godaste frukost: min fil med mosade jordgubbar och banan. det var så gott att jag gärna hade ätit fem portioner till. heheh. och nu sitter jag här och snookar runt i brist på annat. hade tänkt att jag skulle traska iväg till Yrkes idag för att boka en tid till kosmetologavdelningen, fick nämligen en behandling i julklapp, och den har jag ännu inte använt. och förstås skulle jag hälsa på mina gamla lärare, och dem som jag ännu känner som går i skolan. men nu är det ju så att det är lite ruggigt ute, och jag är förkyld. alltså orkar jag nog inte traska så mycket idag, även om det bara handlar om 600-700m. men i fall jag får tråkigt och det ljusnar kanske jag hoppar på cykeln istället.
tills dess får det väl bli Desperate Housewives igen. har faktiskt börjat med säsong 4 redan! bara tre hela säsonger kvar, så får jag börja söka efter en ny serie igen . snyft.

och ungefär nu blev jag utan att säga. har redan packat väskan till helgen, vi kommer förstås att sticka iväg till Årvas. och så har jag plockat lite i klädskåpet, som såg ut som en krigszon.
sen är ju det dethär med villaavslutning. vad ska vi hitta på?? hade gärna gjort något trevligare än att sitta och stirra in i en vägg med en lonkero i handen... vi får väl se vad som dyker upp. i alla fall så ska Kalle och jag åka och handla raketer idag efter att han slutar jobbet.
ha det så bra i helgen allihopa!

förra året spenderade vi villaavslutningen i Bambaviken, hos Tom & Åsa. det var en mycket, mycket trevlig afton med kräftskiva, hemgjord snaps, lekar och gott sällskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar