5 augusti 2011

regnig fredag

idag hade jag återigen tänkt lägga mig ute i solstolen och förbättra på min bleknande bruna, men icke, för det regnar förstås. nåja, kanske det inte gör så mycket... det har ju varit soligt typ 2 veckor i sträck, så lite regn skadar nog inte!
steg upp runt 10, och så började jag fixa maten för dagen: maletköttsoppa och sallad. det blev faktiskt riktigt gott, så nu är jag mätt och belåten. vet inte riktigt vad jag ska hitta på, om jag ska slöa här eller lägga mig i soffan och fortsätta mitt Desperate Housewives-maraton. har börjat med säsong 2 redan, jösses om jag fortsätter såhär finns det inget kvar att se när vi flyttar tillbaka till Jeppis...
och angående det, jag lääängtar att få flytta hem. inte bara för att svärmor var och i tysthet slängde ur sig kommentaren att hon tycker det skulle vara dags för alla ungdomar att flytta snart så de får vara ifred nångång.. utan mest för att jag vill komma in i rutiner igen, börja göra något vettigt.
har också massor av saker att göra när vi flyttar, t.ex. sätta upp alla tavlor som står på hyllan och samlar damm (vi har betongväggar så det är lite jobbigt att få fixat, ni vet), fixa gardiner till sovrummet, tvinga mamma (!!) att sy klart våra bordsdukar, byta lampor i kök och badrum, tvätta fönstren, storstäda, fixa en elektriker som kan göra något åt det döda uttaget i sovrummet så vi kanske ser något i vinter... som ni märker, listan tar aldrig slut! vilken tur att jag är ledig 3 veckor när Kalle börjat skolan. heeeeh.

ikväll blir det alltså mini-klassträff i Edsevö, och imorgon ska jag med Tasty Daze till Maxmo när de ska öva inför nästa veckas spelning på Konstens natt. har inte hört dem på vem vet hur länge, så det ska bli riktigt skoj! hoppas på bra väder också, eftersom Tonys familj har en egen vattenpöl att simma i! lyx.
men nu ska Ida och jag åka och handla. så tjingeling, och om vi inte hörs mer idag så ha en trevlig helg allihopa!
PS. jag är medveten om att jag borde ta nya bilder på mig själv, men jag har en så värdelös kamera så det är ingen vits. snyft.

1 kommentar: