18 augusti 2011

och så var det torsdag igen

jag vet inte vad det är med torsdagar, men det verkar som det finns fler av dem än övriga veckodagar.
har jag fel eller??

i alla fall så hade jag tänkt dra en riktig rackare och sova ända till halv tolv idag. men det tyckte inte min kära papi som ringde åt mig strax före halv elva. vi hade kommit överens att han skulle komma och hämta mina muffins när han har färdigt lastat här i Jeppis, och ska vidare till Nykaabi. så jag inte behöver köra 50km bara för att droppa av 5st cupcakes och ett recept. så han ringde, OBS halv elva, och undrade om jag var klar med bakningen, eftersom han var på andra ärenden i stan för tillfället. jag vågade inte ens säga att "nej, ja sover ännu!". hallå, vad tror han egentligen om mig?? att jag skulle vara färdig med bakningen klockan halv elva, när vi hade kommit överens om klockan tre? don't think so.
hursomhelst, nu har jag i alla fall stigit upp och fixat mina muffins. de ser faktiskt riktigt goda ut! men problemet är det att de som ser bäst ut är i silikonformar (de i papper som jag stal av mamma tog slut så jag blev tvungen att använda mina egna), och det kan man väl ändå inte ge bort? min idé är förstås att ta lös dem ur formarna, men det kanske blir lite konstigt... nåja, kanske det börjar se bättre ut med glasyren och dekorationerna på!

annars vet jag inte vad jag ska säga. det regnar sådär mysigt utomhus, och jag funderade på att titta en film. jag vet precis vilken; Queen of the Damned. det var en av mina favoriter förr, och även om jag inte är särskilt förtjust i KoRn annars, så diggar jag faktiskt den filmen. huvudpersonens sånger sjungs nämligen av Jonathan Davies, frontman i bandet. dessutom är Aaliyah med, hon är så otroligt vacker! synd att hon dog alltför ung.
sen ikväll blir det äääntligen dags för MusicQuiz vid Netti, åh vad vi har längtat! har inte varit där på ca 3 månader. hoppas vi har flow idag och vinner, det skulle vara trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar