8 augusti 2011

ny vecka

tjahapp, då var det måndag igen och en ny vecka inleds. alltså seriöst, jag förstår inte vart denhär sommaren har tagit vägen?! nu har vi bott här i Årvas i 12 veckor, vilket betyder att detta är sista veckan innan vi flyttar tillbak hem till Jeppis. jag har bara jobbat och sprungit på all världens happenings, och tiden har bara flugit iväg.
däremot nu när jag har ledigt så känns det som den sölar sig fram väääldigt sakta... men dock är det inte mig emot, har ju massor att göra när vi väl flyttar tillbaka, och till skolan har jag inte direkt bråttom. så det kan få sakta in lite nu.

för övrigt vet jag inte om jag har så mycket att berätta. återigen en regnig och tråkig dag, vilket betyder att jag är lite led att jag inte solade dedär 3 soliga dagarna förra vecka, eftersom det antagligen inte blir mer av sånt väder i sommar. snyft.
ikväll blir det att åka till staden J för att hämta räkningar och vattna blommorna, sen Zumba. får se om jag tycker om det nya programmet bättre denna vecka, för förra veckan var jag bara frustrerad och lite besviken. men så brukar det vara när man börjar med något nytt, som man inte riktigt är insatt i!
resten av veckan är väl inte heller så actionspäckad; imorgon ska jag och systeryster åka till Vasa för att shoppa lite, hoppas jag hittar nya höstskor och en höstjacka, men det går nog utan också. men något måste man ju ha på listan! på torsdag blir det ridning och kanske en cykeltur med Anna, och på lördag är det Tossas inflyttningsfest. eventuellt blir det också en IKEA-resa denna vecka, men det är inte säkert ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar