15 augusti 2011

ny vecka, nya möjligheter

så vi skulle ha sovmorgon idag, eftersom vi var uppe till klockan 2 igårkväll. men Belinda skickade klockan 10 och väckte upp oss, så då var det bara att hoppa i kläderna, slänga i sig lite frukost, plocka undan den värsta röran, och släppa in fröken i fråga runt 11.
satt och diskuterade en bra stund, och det var riktigt skoj. tyvärr hann hon inte vara så länge, men vi får ta och träffas flera gånger istället! hade ju också tänkt baka något, men det blev ju inte av.. men jag tänker i alla fall baka något ikväll, nämligen en American apple pie ur Leila Lindholms bakbok. "en typisk farmor Anka-paj" lät beskrivningen, så får hoppas det blir lika gott som det såg ut på bilden!

har också varit till Halppis och Lidl. hittade min veckoplanerare, men tyvärr fanns det bara finska versioner kvar. den fick ändå komma hem, jag har ju inte så stor skillnad. det konstiga är bara att med den svenska så följde det med en penna med sudd på ändan, samt en liten "plupp" så man kan markera vilken dag det är (se bild i föregående inlägg). den finska hade ingenting, det var bara tavlan. dessutom var designen mycket fulare. men det duger bra åt oss!
har också nyss ätit mat när vi väl fick ett fullt kylskåp (dyrt blev det också, för första gången har vi handlat för över 50€ vid Lidl!), så jag fixade min special hönssås med ris. mums så gott!
ännu återstår städning av lägenheten, och förstås bakningen, men sen börjar det väl vara dags för fritid igen. eller tja, klockan 8 ska jag ju på zumba, men det räknar jag nog faktiskt mer som "fritid".

2 kommentarer:

  1. ! Lite synd att e bara e ejt vikariat tills årsskifte.. Men me foten in i arbetslive så ska e vel säkert napp najnting nytt. :)

    SvaraRadera
  2. jo får hoppas på he bästa :)

    SvaraRadera