15 augusti 2011

nattliga inlägg

okej, så vi har bott här i ungefär 8h. och vi är redan uttråkade. antar att det kommer ta en stund att komma in i rätta rytmen igen... eller så får jag helt enkelt vänta på att skolan börjar så jag kommer in i mina rutiner igen. that'll do the trick.
så vi har kollat en film, Sanctum, och den var faktiskt helt bra. och så har jag sett tre avsnitt Desperate Housewives säsong 3. och jag började sådär smått fantisera om Eva Longorias hårfärg. en gång i tiden hade också jag dendär färgen, dock med svart under. och jag tror det passade ganska bra. så vad säger ni, ska jag bli lite ljusare brunett? eller fortsätta att vara.. som jag är?sen har jag också tittat på Alanya-bilderna och börjat fantisera om att boka en resa inför nästa sommar/höst. funderade också på att denna gång på flit inkludera Belinda och Janne, eftersom vi kom så bra överens på årets resa. Belinda kommer antagligen på besök imorgon, så då får vi väl diskutera den saken också. jag borde verkligen baka något, hoppas jag hinner. I'm thinkin' blåbärspaj, mm.. synd att jag inte har blåbär. måste ringa moster!
och ja, ni skulle se vårt kylskåp nu. där finns: en gurka, fem tomater, några morötter och potatisar, ett halvt glasspaket, några isbitar, en mjölk och lite pålägg. usligt värre . för ungefär första gången känner jag mig verkligen som en fattig studerande!

nu är jag så uttråkad att jag gärna hade gått och lagt mig, men min sambo säger att man inte KAN gå och sova när man får vara uppe hur länge som helst, hur charmigt är inte det?! så han spelar Playstation. klockan halv ett på en söndagkväll. hah.
tror jag ska ladda upp ett "sommar 2011" album på Facebook istället, har inte kunnat göra det i Årvas eftersom en bild tar 5min att ladda upp, så jag vill inte ens tänka hur det skulle vara med femtioen.
nattinatt.

2 kommentarer:

  1. Va sjukt, vi såg exakt samma film igårkväll ;P

    SvaraRadera
  2. nämen, vilket sammanträffand! tyckt an va heilt bra faktist :)

    SvaraRadera