12 augusti 2011

just for the fun of it

bara för skojs skull (eller tja, för att jag vill ha en hund egentligen) så gjorde jag ett rastest på Pedigrees hemsida. testade först med att fylla i så som vi bor nu, och sen hur vi antagligen kommer bo efter att vi har färdigt i skolan. allting tyder på att vi borde skaffa en Beagle, vilket jag också tycker är en mycket fin och lämplig hund. inte för stor, korthårig, lättlärd, osv.
problemet är bara att Kalle vill ha en Golden Retriever, vilket jag aldrig skulle gå med på (jag tänker då inte städa upp alla de håren!!!), själv skulle jag kunna tänka mig en Tax eller möjligtvis en Dvärpinscher. vilken tur att det är ca 2 år kvar innan en hund blir aktuell!

who doesn't love puppies?

4 kommentarer:

 1. Åhå, måst fa å ta teste jag å! Har så svårt ti bestäm oss för hundras... /"kusin" Fia

  SvaraRadera
 2. testa både på finsk å svensk men tyckt att hede finska testi va myki betär.. fast he vart olika hundar, hehe :)
  he e jo så svårt ti veta tå man aldär har hadd en heilt egen hund förr va som sko pass.. så tur e finns sånde test!

  SvaraRadera
 3. Drömmer om en hund jag också, sku vill ha en Fransk Bulldogg, anatgligen kommer vi skaffa en sån me Jard efter att jag gått ut skolan :) Men vi fundera på att skaff nån liten chihuhua eller liknande hit åt jard som sällskap nu då jag kommer flytt härifrån. Men få se hur det blir :) Lägenheten e bara så liten så de sku måst va en liten hund isåfall. /MX

  SvaraRadera
 4. he e jo så knepit såläng man studerar å springer på enmassa annat heila tidin, dessutom me lillan lägenheit så vill jo it e var så enkelt.. men en lillan hund sko jo va bra som sällskap :)
  sjölv ha ja jo föresleji en tax, men ja vejt att int vi sko ha tid nojust. så får väl bara vänt några år!

  SvaraRadera