10 augusti 2011

ibland orkar man bara inte

idag tänkte jag vara en snäll flickvän och inneboende och fixa kokosbollar åt medlemmarna i detta hushåll. eftersom min pojkvän tjatat ett x-antal gånger om att jag "borde göra kokosbollar" åt honom, så tänkte jag idag vara så vänlig och göra det. så jag fixade 1,5 sats smet, rullade, och ställde i kylen.
eftersom vi är 5 personer och det blev 15st, var det alltså 3 på var. behöver jag ens nämna att jag blev liiite sur när Kalle, med ett stort fett flin, trots att jag sa åt honom femtio gånger och till och med slog honom lite sådär halft på skoj, åt 6-7 stycken. ja, jag vet inte ens om svärmor och svärfar fått några alls!
så jag blev bitter och tyckte vi behövde snacka lite behaviour. och han bara fjantade sig och klagade på att det är så tråkigt, att han inte orkar ligga inomhus och göra ingenting, att vi "aldrig träffar folk", och att han vill ut på byn och kolla läget. jag ville ut på promenad, eftersom det ändå aldrig händer nåt på denhär byn, denhär tiden på dygnet, en vardagskväll. men min kära pojkvän vägrade förstås, för han ville ju träffa folk. som ändå inte finns.
så jag drog på mig springbyxorna, redo att sticka ut på en tur, redan smått arg och irriterad. när jag sitter och knyter skorna kan jag inte skaka av mig dendär känslan av att han inte kan bärga sig tills jag stuckit iväg. och rätt som det är, i nästa sekund har han bestämt med Einar att de ska spela Playstation online mot varandra. djiis, undar vad som hände med "orkar inte ligga och slöa varje kväll"...
behöver jag ens säga att jag var arg som ett bi när jag sprang iväg?

2 kommentarer:

 1. Oj demde karan, di e noo int alltför lätt ti fösta se på... Ja känder igen hedé alltför bra! :S

  Sv; På lörda har ja tyvärr fullt upp hejla dan eftersom lillsyrron blir konfirmera..
  Men vi måst höras na närmari.. Om int anat så måst vi lämn e ti nästa helg. :)

  SvaraRadera
 2. Sv; Int min helder, o he e jo så himla tungt att måst tjat åpå hejla tin :/

  Jo vi hörs! Men som sagt, om du komber på såde hastot att du e påväg ti Nykabi lr Jeppis na imoron lr på freda så ere bara att ring/skick sms, så komber ja tid så fort ja hindar! :)

  SvaraRadera