14 augusti 2011

hem ljuva hem

såhär såg sängen ut efter att vi packat ihop alla våra grejor, och då fattas ännu Kalles dator, Playstation och två gitarrer.

steg upp runt ½1 idag, började packa och plocka, käkade lite mat, och sen hoppade vi i bilen och styrde kosan mot Jeppis. och nu är vi då äntligen HEMMA igen, så himla skönt! det tog ju förstås en stund att tömma alla väskor och sätta allt på plats, men nu är det gjort och det känns bra. det som inte känns bra, dock, är att jag ser allt damm och skit som flyger omkring överallt, lådorna svämmar över av onödiga papper som ska gås igenom, kylskåpet är tomt och min att-göra-lista bara växer. vilken tur att jag är ledig i 3 veckor!
har också hunnit ha besök idag, av Kalles klasskompis Kronholm och hans flickvän. tyvärr kunde vi ju inte erbjuda något annat än varsin kaffekopp, och jag fick så dåligt samvete . ska nog ta och fixa någon smarrig paj eller liknande att sätta i frysen, så vi har någon att bjuda på nästa gång någon kommer! men tror nog de hade förståelse eftersom vi hade hunnit vara här i 1h när de kom...

nu blir det väl att springa ner till Siwa och handla lite smått och gott till kvällen, titta en film och bara slappa. imorgon ska vi storshoppa och städa och allt "trevligt" vad vi nu hittar på.
BACK TO REALITY, folks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar