24 augusti 2011

hejhej

... hemskt mycket hej.

idag är det onsdag, och mycket exemplariskt väder utomhus. ändå har jag inte vistats där. ännu. steg upp "tidigt" idag (undrar hur jag ska börja orka gå till skolan om 1,5 v?!) och stack iväg på zumba kl. 10. jag var utmattad redan innan vi började, så det blev ett lite lugnare viftande för mig idag. dock inte så lugnt som person x jag nämnde i föregående inlägg.. så trött är jag aldrig! eller lat, heter det väl.
när jag kom hem så åt jag lite av min hemgjorda fil med mosade jordgubbar, åh vad det var mums! ni borde verkligen smaka.
ja och så tittade jag DH medan jag bakade rågbröd. förutom att hälften blev för stora, och alltså därför för platta, och andra halvan lite för välgräddade, så blev det riktigt bra.
sen fick jag besök av Anna, och vi satt och diskuterade livet och annat trevligt i några timmar, tills Kalle kom hem. så for hon hem, och vi fixade mat: ärtsoppa och rågbröd (för mig förstås i mikron, med ost på, jamm jamm!). och så "fick" jag diska.

nu sitter jag här och väntar på bättre tider. min sambo sprang ner till butiken, obviously för att handla öl, eftersom det är Spotlight här i Jeppis ikväll. vet inte riktigt vad det går ut på egentligen, förutom att butikerna har uppe längre, och det händer saker lite här och där. vi får väl se om det är givande eller ej! åtminstone ska jag se om jag hittar en ny jacka vid Code, det skulle vara toppen. och nya skor, och...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar