16 augusti 2011

hej tisdag

idag steg jag upp klockan 11. fasen vad skönt det är att sova hur länge man vill på morgnarna! ändå har jag en liten feeling att det inte kommer vara roligt så länge till...
käkade frukost, och sen la jag igång stereon och började tvätta fönstren. nu har jag då alltså tvättar 32 fönster (räknar med alla sidorna då alltså), samt putsat fönsterkarmar och allt möjligt annat. torkade till och med av alla bladen på mina blommor, det kallar jag att vara hurtig! två blommor kastade jag också, eftersom de såg mera döda än levande ut. så imorgon blir det en tripp till Sunds trädgård för att eventuellt inhandla några nya. yes!
kvar att göra idag då.. ska så småningom börja fixa makaronilåda åt mig och gubben, som nyss är hemkommen från sin fösta dag i skolan. han fick veta att de börjar LIA nästa veckas onsdag, och fixade praktikplats åt sig här i stan. sen fick han dammsuga och skrubba golvet på balkongen, så nu är allt skinande rent här!
ikväll har K också fotbollsmatch, och jag ska få besök av min kära Therese . alltför längesen jag umgåtts med henne!

sen har vi också fått nya grannar, en våning upp och en lägenhet till vänster; nämligen två Årvaskillar som åtminstone Kalle är någotsånär bekant med. min första tanke: F*N, nu kommer det bli fest här varje dag... får hoppas det inte blir så!
sen har vi också ett dilemma: årets Revyresa, som också i år blir till Stockholm, kommer att vara 20-23. 10., alltså då normalt folk har höstlov. jag vet att vi INTE har något höstlov, men det hade kanske inte varit så stort problem att missa några föreläsningar en fredag.. men nu är det så att vi antagligen har praktik just den veckan. då säger jag bara fuck it. jag vill också till Stockholm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar