29 augusti 2011

grekland

okej, så jag började sådär smått fantisera om att sticka iväg till Grekland istället för Turkiet nästa år. jag har faktiskt varit till Turkiet hela fem gånger, och enda gången jag varit till Grekland var när vi var till Kreta 2003. alltså ganska länge sen!
när Kalle och jag nu varit och rest har det blivit Turkiet eftersom det är allra billigast, och som fattig studerande behöver det ju kanske inte bli sådär jättedyrt, tycker jag. men sitter och kollar in Grekland-resor på Finnmatkats sida nu, inför nästa höst, och där rör nog sig prislappen runt samma summor som Turkiet på sommaren/våren.
problemet är väl bara att det är så sjutusans varmt vid Medelhavet i augusti. jag längtar redan tills det blir dags att börja kolla in nästa årets resor! önskar att min sambo var lika ivrig...

2 kommentarer:

  1. Ja e å så sugen på Grekland, va ti Kreta i maj 2008 å ska minsann tibaks å utforska andra öar å. Annars e Cypern ett heilt bra ställ å. ;)

    SvaraRadera
  2. jo he sko vara intressant me cypern elär rhodos.. men tå dem e så dyr i jämförels :/ fast he kan jo allti koma na bra pris, speciellt på höstan tå he e ganska varmt bruk e jo kona va billiga reisor tid :)

    SvaraRadera