4 augusti 2011

goodmorning thursday

egentligen borde jag sitta vid matbordet men jag måste väl passa på att skriva ett kort inlägg så länge denna datorn är ledig.
steg upp strax efter 10 idag, och har varit ganska aktiv: plockat upp i rummet och bäddat sängen, sorterat en stooor tvätthög och satt igång en maskin, samt plockat ögonbrynen, så jag kan visa mig nånstans imorgonkväll.
hade tänkt lägga mig ute i solen och läsa några timmar idag, men nehepp, då var det mulet förstås! får väl titta vidare på Desperate Housewives istället... har redan sett hela första säsongen denhär veckan, haha. tills "kvällsmaten" klockan 4 har jag lovat att steka plättar, så då är åtminstone en timme räddad. får verkligen fel i huvu av att vara ledig, och då har det inte ens gått en vecka! God help me.
och vet ni, jag önskar att jag hade tid och pengar, då skulle jag nämligen sticka iväg till Australien NU! har väl berättat det förr, att det är mitt absoluta drömresmål. har snackat lite med Kalle om möjligheten att åka dit typ en månad sen när jag gått ut skolan och han kommit ur militären.. men jag antar vi borde vinna på lotto för att det ska fungera. suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar