30 augusti 2011

good "morning" folks!

idag vaknade jag halv elva, men tyckte att klockan var för lite och ögonlocken för tunga. så jag somnade om, och vaknade klockan tolv. nu känner jag mig överdrivet utvilad!
käkade frukost; chokopuffar med bananskivor. och nej, det ska inte bli till en vana. jag hittade bara inget annat intressant i skåpet, eftersom min fil blir klar först i morgon. sådeså.
sen har jag plockat lite här, och förberett kvällens middag, nämligen laxsoppa. nämnas bör att vi inte har hemma någon lax... men oroa er inte, jag är inte tokig, det är på gång.
så småningom ska jag trampa iväg till Yrkes, där jag ska gå på ansiktsbehandling. det kommer att bli skööönt! synd att inte ögonbrynen var buskigare, så den stackaren som "får" mig hade haft någon att göra... heheh. nånej, jag är ingen besvärlig kund.
ikväll har vi väl inget annat på agendan än att få städat detta hushåll, som börjar bli ganska dammigt och kladdigt. sen ska jag ha dansat ett zumbapass också, och så lovade jag Kalle att vi ska se Star Wars. igen.
ja och sen hände det en konstig incident idag när jag stod och skalade potatis. plötsligt gick min BH av på mitten, på framsidan mellan kuporna. nämnas bör att jag handlade den förra torsdan. alltså... what!? (och nej, jag är inte SÅ fet att den var för liten!) så nu blir det en trip till Seppälä för att klaga. men bara lite .

1 kommentar:

  1. Sv; Tack så myki för Sthlm-tipset! :D

    Va konstit att bh;n braka på mitten :O :S Fick du ny?

    SvaraRadera