12 augusti 2011

friday stories

ja, ja, såhär brukar jag alltid se ut på fredagsmorgnar!

var ju som tidigare nämnt till Vasa på Konstens igår. det var faktiskt första gången för mig, och vi hade det riktigt trevligt. satt på med Kalles mami och papi, samt Ida, och så började vi med att infinna oss på Kaserntorget, där Tasty Daze då hade keikka. de var superbra! men synd att det inte var mer folk än det var.. fortsatte sen med food på Amarillo, jag åt BBQ chicken fajitas, mmm! sen stack Kalle & jag iväg till Hoviska, där vi träffade lite folk, satt och steekte på bryggan och hade det bra. jag träffade L&M och så gick vi med henne och hennes kompis till Sandön för att titta fallskärmshopp, coolt! men jag skulle ALDRIG våga...
sen in till stan tillbaka, snackade med folk, tittade runt lite, var en stund på O'malleys samt tittade Silverbeatles, och så vidare till Olli's där vi sen spenderade resten av kvällen. jag "fick" vara chaufför vilket resulterade i att jag drack apelsinjuice även om cider skulle ha lockat mer... nåja, you gotta take one for the team! runt ½1 var vi hemma igen, och crashade i säng. bilder på kommande!

idag gör jag inte så mycket. det är fint väder ute och jag har fått mat i magen, så en promenad-jogging skulle kanske inte sitta helt fel. men eftersom jag har lovat min egen kropp att hålla joggingen till bara en gång i veckan, får jag väl sansa mig. dessutom har jag så sjuka vader idag att jag inte orkar gå nånstans. haha. antar det blir Desperate Housewives tills Kalle kommer hem... fantiserar också om att åka och köpa en glass. dit kan jag ju cykla i alla fall!
ikväll har vi väl inga storartade planer, får se vad som händer, helt enkelt. imorgon ska jag till NURK och sitta som domarsekreterare en stund på förmiddagen, sen och rida Elli, och på kvällen blir det sen dags för Tossas inflyttningsfest. det kommer bli awesome! sen återstår att se om vi flyttar HEM på söndag eller måndag. äntligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar