22 augusti 2011

den första dagen av mitt nya liv..

.. sitter jag och pimplar i mig vatten för allt vad jag är värd. till mitt nya "liv" hör ju förstås det värsta delmålet: att minska magsäcken. att gå från "ät vad du vill och gråt över det sen" till "nu lägger du fan bort dendär bullen!" kommer inte vara enkelt, jag lovar. men jag försöker, verkligen. idag, och två veckor framåt, ska jag bara äta det jag absolut måste . vatten mättar ganska bra det också, tro det eller ej.

men för att prata om trevligare saker. idag steg jag upp 11, plockade ur helgens väska, städade upp lite här, vattnade blommorna, osv. sen satte jag mig förstås här, eftersom jag inte haft tid på hela helgen.
på fredag stack jag iväg till Nykaabi, var och sålde kaffe & bullar (åt NURK) på Juthbackamarknaden, stack hem-hem och fixade smörgåstårtor för ca 70 personer, fixade mig, och sen hoppade Kalle och jag på cyklarna och trampade in till stan. det är alltid så roligt när det är Juthbacka och man kommer sig dubbelt fortare fram med cykel! dessutom är det ganska lyx att bo i Jutas som bara ligger 2km från händelsernas centrum.
vi for i alla fall till Tossas på förfest, och sen till självaste Juthbacka där vi dansade och skrattade och pratade och drack tills det blev valomerkki och vi traskade till stan för att köpa vårrullar av Kieu, och sen trampade hem i den kyliga natten.
sen på lördag var vi på examenskalas till mammas kusin, så for vi sen till Årvas, och kvällen spenderade vi först hos Mackan, sen en stund hos Tommy, och till sist for vi till Paviljongen, där vi sen var tills Kalle (!!!) började må dåligt och vi blev tvungna att trampa hem. riktigt trevligt var det i alla fall.
på söndag vaknade vi tidigt och stack iväg till Powerpark, där Fastighetsservice hade 20-års jubileum. vi körde Gocart, åt god mat, och sen hann vi till och med åka en stund på nöjesfältet. en riktig toppendag! back in Årvas var det Ida som hade kalas, så vi åt tårta och socialiserade med släktingar. sen back to Jeppis och så blev det Desperate Housewives, chips och dipp.

nu ska jag hoppa i kläder och bilen och sticka iväg till Kråkholmen för att träffa Josse och inspektera hennes nya place . längesen vi setts, så det kommer nog bli nice! sen hem och fixa lite käk, och så blir det zumba ikväll klockan åtta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar