22 augusti 2011

the end of day one

så har jag avklarat min första dag i det "nya livet". min svält-dig-själv-i-två-veckor-för-att-minska-magsäcken-till-lämplig-storlek-diet har faktiskt gått oroväckande bra. sådär bra så jag börjar fundera hur jag har tänkt dethär senaste året. jag menar, hur mycket extra kan en människa proppa i sig under en dag!?
idag har jag ätit: ris med kycklingspett, paprika och morot. två rostabröd med ost och skinka, och en mugg té. och några tusen liter vatten. och jag lever ännu! hoppas det går såhär bra de resterande 13 dagarna... i så fall borde ju inte 5kg vara någon match på 4 månader! men jag kommer ändå hitta nån jä*la fallgrop, det gör jag alltid!

för övrigt så var zumban överdrivet tung idag, jag var helt totalt utmattad när jag kom mig hem. jag har sagt det förut och jag säger det igen; vi bor en våning för högt upp! när jag kommer till trean så är jag sådär passligt trött, men dedär sista trapporna upp till fjärde.. de mördade mig idag, som så många andra gånger. puuuhh!
så har Kalle och jag tittat filmen Red Riding Hood, och den kan jag verkligen rekommendera! listar du ut vem som är vargen så kan jag ge dig en slant, på riktigt. för vi visste då inte! nu ligger herrn och löser Sudoku (eller jag tror han sover, för det sista han sa när jag frågade hur det går var "jo.. ja e liti slö"), så nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs med honom. imorgon ska Kalles syster Ida följa med mig till stallet, nice! gonatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar