31 augusti 2011

a bad night's sleep

varför måste det alltid vara så, att när man sover dåligt är det en natt då man för ovanlighetens skull måste stiga upp "tidigt" nästa morgon?
igår tog det nämligen över två timmar för mig att somna, och inte nog med det, sen vaknade jag ungefär tio gånger under natten, vilket ledde till att det tog minst 20min att somna om igen. varje gång! sen i morse när Kalle stack iväg till praktiken (hans väckarklocka ringde kl. 7) kunde jag inte somna om förrän efter klockan 8 nångång, och så ringde mitt eget alarm 9:20. fuuuun.
stack i alla fall iväg på zumba mellan tio och elva, och efter att ha kommit mig hem, duschat, och käkat världens smarrigaste frukost/lunch (fil med mosade jordgubbar och banan) så kändes det i alla fall lite bättre.
nu har jag suttit över en timme och ögonshoppat på H&M och Ellos. jag kan bara inte hålla mig när jag får mail där det står "50% på reapriset". förstås så var allt jag ville ha slut på H&M, så det blev Ellos istället. hittade en bit tyg som hoppeligen ska bli sovrumsgardiner en vacker dag, samt en lång rosa (!?!) stickad tröja, och en blå huppari.

nu ska jag trampa iväg in till stan för att försöka byta dendär förbenade BH:n, samt handla ett paket grädde. tänkte nämligen att jag skulle steka varsin våffla eller två åt mig och Kalle till gårdagens uppvärmda laxsoppa. som förresten blev supergod!
ikväll ska jag försöka få med mig fröken Järnström på en promenad, och sen blir det väl Star Wars nummer 4... suck. och ja, idag MÅSTE vi städa! har skjutit upp det nu i två dagar. blä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar