1 augusti 2011

augusti

tänk att det redan hunnit bli augusti! jösses, det var ju nyss slutet av maj och jag började jobba vid Solstrands, och nu har redan hela sommaren svischat förbi, och det blir snart dags att samla ihop sakerna och flytta HEM till Jeppis. det ska faktiskt bli ganska skönt. men jag antar det blir lite tråkigt de första tre veckorna, när jag är ledig och Kalle är i skolan. kanske jag får följa hans idé ändå... gubben kläckte nämligen ur sig här en gång när jag i förbifarten nämnde att jag borde börja baka eget rågbröd åt oss sen när vi flyttar tillbaka, att jag kan ju baka åt hans klasskompisar så HAN får sälja åt dem. jag handlar och bakar, och han säljer och tar vinst? yeah right babe, vilken logik alltså! men att baka, det kommer jag definitivt göra. så vem vet i fall det blir gårdsförsäljning utanför oss, hahaha.

steg upp för inte alltför längesen, och har nu hunnit äta risgrynsgröt och smörgås, samt plocka upp lite här i rummet. dagens planer: inte mycket alls. eller ja, zumba börjar ju äntligen ikväll igen, så klockan 8 ska jag befinna mig i Jeppis. men det är lääänge till det ännu...
funderade på om jag skulle slänga mig ute i solstolen en stund, men har egentligen inte så stor ro med det idag. antar det kommer fler soliga dagar under dessa nästan 5 veckor som jag är ledig. pah! dessutom blåser det ganska friska vindar genom fönstret här, och frysa tänker jag då banne mig inte göra.
så nu sätter jag igång med att berätta om helgen samt sätta upp lite favoriter från Bostadsmässan! PS. med tanke på bilden ni ser på mig i detta inlägg.. någon annan som tycker jag borde söka mig ner i källaren och låta svärmor klippa bort lite rufs??? jag ser ju ut som galna professorn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar