23 augusti 2011

another rainy day

för inte så längesen sken solen och det var riktigt fint väder, och jag tänkte att jag kunde sticka på en promenad-jogging efter maten. men nu är det regndroppar på mitt fönster och det ser mulet och ruggigt ut utomhus. kanske det klarnar till kvällen!
steg upp runt halv elva idag, putsade ugnen, och så tittade jag ett avsnitt DH. hoppade i kläderna och bilen och stack iväg hem-hem till Nykaabi. där träffade jag Kalles syster Ida, och så trampade vi iväg till stallet. tyvärr glömde jag kameran hemma, blev riktigt led! men hennes premiärridtur gick nog riktigt bra, Elli var på sitt allra mest exemplariska humör... hrmf. hon bara bråkade och testade! men mot slutet började det faktiskt gå riktigt fint.

nu sitter jag här och funderar vad jag ska fixa för mat till idag. alternativen är: potatis och murusås, spaghetti och murusås, makaroner och mammas biffar, potatismos och mammas biffar... ja, det är inte enkelt med för många valmöjligheter!
imorgon ska jag baka eget rågbröd. och så ska vi se om Kalle tycker det duger till sin lilla försäljningsidé, haha. hoppas verkligen att han inte var seriös när han föreslog att vi skulle börja sälja bröd...
ikväll ska jag dansa zumba HEMMA för första gången på typ 4 månader. det kommer att suga musten ur mig. men jag är taggad!

PS. idag fick jag en ny liten H&M-katalog där det stod att man får
-25% på valfritt plagg. dethär kommer inte, jag upprepar, INTE, sluta bra.

2 kommentarer:

  1. Sv; Okej, få si nu om jag kommer ihåg rätt.. Han e (bodar vara) 1/2 Labrador, 1/4 Bichon Frisé & 1/4 Golden Retriver. Så han lär bli ganska stor :)

    SvaraRadera
  2. ojdå, he va en roli blandning! blir säkert fin tå an e fullväxt :)

    SvaraRadera