7 juli 2011

vilken härlig dag

vet ni, idag har det varit en såndär helt skön super-underbar dag då inget, absolut inget, kan dra ner på mitt humör. eller tja, förutom bönder som kör i 50 med traktorn mitt på filen istället för i kanten, där det finns 2m utrymme, och bilkön bakom är åtminstone 2km lång.. men det är ett helt annat kapitel!

började dagen runt 10, åt frukost, fixade mig, hoppade i bilen och brummade iväg till Smedsby. Linn och jag åkte sen iväg in till stan med Golfen, där vi sen shoppade loss i några timmar. var och käkade lunch till Chili Lime emellan, och sen shoppade vi vidare.
hittade precis det jag behövde, och lite till. eftersom kassarna bara blev fler och fler blev jag i något skede rädd att jag ska tappa kontrollen och bara shoppa upp alla mina pengar. sen kom jag på att för tusan, jag har ju arbetat och fått lön, och ibland behöver man få unna sig lite pengahaskeri också. så var den saken ur världen! jag handlade: en topp, en långtopp/klänning, leggins x2, mjukisbyxor, skor, en liten väska, ett halsband, underbyxor x3, en lång stickad tröja (för 2€!), och en 3/4 ärmad tröja. och ändå blev det inte mer än 81,50€! rättså nöjd, faktiskt.

runt 5 var jag, trött och svettig, tillbaka i Årvas efter en härlig dag tillsammans med Linn-Ling. slängde i mig lite mat, och sen for jag och Kalle ut på byn och brassade. den stackaren måste ha trott att jag hade fått något lustigt i mig idag i Vasa, eftersom munnen gick i ett och jag berättade den ena historien värre än den andra. ibland lyckas man... fick varmt, hoppade i simkläderna och åkte till Kangan för att simma, otroooligt härligt! sen tillbaka till byn, och så ner till Hällnäs på varsin glass, mm SIA hallon saltlaktris! (smakar som dedär stora svart-röda döskallarna bland lösgodis). sen hoppade jag på cykeln och for och titta när grabbarna lirade fotboll utanför lågstadiet. ganska tråkigt, men jag var glad i alla fall. vädret var ju otroligt!
nu åkte pojkarna för att simma, igen, så jag kom hit "hem" och börjar varva ner. imorgon ska det sista förberedas och efter det ska allt inför bröllopet sitta som smort. JAIKS!
här följer bilder från dagens shopping:

bara för att det ryktas att jag blivit lite brun i sommar också... och detta är alltså min nya topp/klänning, som jag hittade
på Fyndis för ynka 2€!

klädhögen

till bröllopet: brunt. skorna har jag suttit och dreglat över i princip hela våren, och nu hittade jag dem för 10€! (de har såndär "kork"-klack, som inte syns på bilden)

och så denna bild bara för att ni ska förstå att jag aldrig kommer handla en shortsdress och Linn aldrig en långklänning. (ja jag vet att vi ser ut som helan och halvan, svartis och vitis... whatever)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar