4 juli 2011

semestern är här!

bild från oktober 2009.

imorse vaknade jag nöjd och glad runt klockan 10. nu har jag ju semester en vecka! eller tja, egentligen har jag väl LEDIGT, eftersom jag inte får betalt...
steg upp och plockade upp grejer (läs: kläder) från golvet samt torkade lite damm här i Kalles rum. sen blev det food-time och nu ligger jag här i sängen och snookar runt, redan uttråkad. funderade om jag skulle åka ut på en liten cykeltur, det är nämligen ett ställe jag hemskt gärna vill spana in, men aldrig har kommit mig för. och nu har jag inga ursäkter att inte åka ut och cykla, när jag ändå är ledig.
ikväll blir det, som vanligt på måndagar, att åka iväg till Jeppis för att vattna blommor, hämta räkningar och förstås åka på zumba. tror att det är sommarstängt vid Studio z från och med nästa vecka, så då vet jag inte vad jag ska ta mig till... kanske jag hittar på något annat.

angående veckans planer så ser det ut såhär:
imorgon: inget särskillt. onsdag: ut och cykla med Anna, rida Elli, ta en glass med Tossa. torsdag: åka till Vasa och träffa Linn samt shoppa skor och accessoarer till bröllopet. fredag: träff med Massi angående vårt toastmaster-stuff, samt hjälpa Marie&Robbi att ställa i ordning vid paviljongen. lördag: Tossa fixar mitt hår, sen blir det bröllop resten av dan. söndag: ridning, eventuellt ut och cykla med Anna.
så inte ska jag väl dö av tristess, direkt. nu tänker jag i alla fall spela The Sims, och hoppas att det går lite bättre än föregående gånger.. i lördags när jag hade gjort klart min familj slocknade datorn, igår när jag nästan var klar med huset slocknade också datorn. idag tänker jag SPARA hela tiden. för annars...

2 kommentarer: