5 juli 2011

nervous

okej, nu erkänner jag att jag faktiskt börjar bli riktigt nervös inför lördagens "toastmastras". visst, vi har det mesta på klart, jag och Massi. har bestämt några lekar, men inte i vilken ordning vi kommer att ta dem. jag vet inte heller när jag kommer att behöva säga vad, och hur rolig jag borde vara. visst, jag är rätt bra på att improvisera och de flesta brukar tycka att jag är underhållande bara för att jag öppnar munnen. jag har aldrig haft svårt att bjuda på mig själv, so to speak.
men ändå känns det inte riktigt bra just nu. som t.ex. det faktum att vi idag bestämde att vi ska ha en mapp med bilder från "förr och nu", och jag endast har tillgång till ca 10% av bilderna, och det är TISDAG. på fredag ska vi visserligen ha ett sista meeting samt ställa i ordning inför festen, vilket innebär att vi har god tid på oss att ögna och öva igenom. men ändå.
aaaaagh! dethär är ju i princip det största ansvar jag någonsin har behövt ta, och även om det är delat så känner jag en viss skräckblandad förtjusning. men vet ni, jag tror på mig själv och detta kommer nog gå hur bra som helst i slutändan. men kontrollfreak som jag är skulle jag gärna veta ALLT redan idag, och inte först sen när vi står där på lördagen. puuuhh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar