20 juli 2011

jag är ingen modebloggare

.. men det hade ni kanske redan räknat ut!
de flesta bloggar jag tittat igenom de senaste dagarna har annonserat att den nya H&M-katalogen dimpat ner i postlådan, och att nu blir det farligt. tack och lov för att mina katalog ligger hemma i lägenheten i Jeppis (antar jag?), för annars skulle det nog bli farligt för mig också.. var nyss och tittade på hemsidan, men såg inget iögonfallande, inte vid första anblick i alla fall. men vänta bara..
eftersom det enligt mig fortfarande är sommar, så tänker jag INTE beställa efter höstkläder ännu. även om jag redan införskaffat mig en tjock, mysig stickatröja samt nya uggs, men annars så!
men tillbaka till mitt ointresse för modebloggning; ja, visst kan det vara roligt att titta igenom vad folk har på sig för kläder dagligen, speciellt om de har en egen stil, massor med kläder, något nytt hela tiden... men jag har själv aldrig varit sån. går klädd i helt basic kläder från t.ex. H&M och GinaTricot, ibland får jag "färginslag", som exempelvis för tillfället har jag pippi på riktigt starkrosa, typ mot cerise, förra året var det mörkgult som gällde. antar det blir något nytt till vintern då..
men tja, ibland saknar jag nog detdär att ha en EGEN stil, en speciell. visst, ibland är jag lite "rockig" av mig, men det händer nog inte så ofta för att jag ska kalla det för min stil. får väl bara acceptera att jag inte är tillräckligt modeintresserad för att inte vara ett tomt blad. suck.

mina nya uggs! precis rätt färg och höjd på skaftet, 21.90€ från Ellos!

mitt loppisfynd: en gammal "karapaito" som fick bli en leggins-tröja till vintern, 2€ kostade den! så även om den är lite nött så duger den bra åt mig. (och det är inte en fläck på bröstet, utan ett märke/logo)

PS. nu skiner solen, så det blir nog en promenad för mig i alla fall. tjohoo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar