20 juli 2011

it's getting closer

vet ni, jag har verkligen blivit dålig på att fotografera! tänkte jag skulle sätta upp någon bild, men har inga som inte är flera veckor eller månader gamla... får nog ta och skärpa mig, i alla fall när det är något speciellt på gång! grejen är väl den att min kamera är så usel att det inte alls är roligt att fota. i och för sig kunde jag ju låna Kalles, men det är ju inte precis rätt det heller.. ja, ja, jag ska skaffa en ny! när jag har mer pengar på kontot...

idag har nog varit en av de jobbigaste dagarna på lääänge i jobbet. första halvan av dagen gick riktigt bra, vi polerade bara och behövde alltså inte ta i med alla krafter. men sen kom det tillbaka tusenfaldigt, minst! låg och skrapade svarta streck från golvet i en timme, typ.. svetten rann och mjölksyran bubblade i benen och ryggen, och när jag steg upp såg jag bara stjärnor. woho. men jag försöker bara intala mig: det kommer pengar, och det finns jobb som är tusen gånger tråkigare/värre!
kom mig hem runt 4, och hoppade i en snabb dusch, jag luktade inte precis gott.. så åt vi mat, fick glass med färskplockade hallon och blåbär till efterrätt, yummie! sen gick Kalle och jag ner i verkstan en stund, K grejade på med kylaren, medans jag målade och satte i bältena. pratar alltså om vår varmans-Ascona.. det närmar ju sig med stormsteg! imorgonkväll ska allt lastas och packas, och på fredagmorgon nån gång sticker vi iväg mot Tammerfors. åh vad roligt det ska bli, har längtat efter denhär helgen i ett år nu. gotta love rallylivet alltså!

hade tänkt mig ut på en promenad nu medan Kalle är på fotboll, men för en stund sen regnade det (nu kikar solen faktiskt fram) och mörka moln cirkulerar fortfarande omkring. egentligen vill jag ut och springa (?!??!!?) men eftersom det inte var så.. skönt, dagarna efter förra gången, så låter jag nog bli. så jag antar det blir att spela The Sims en stund nudå. neeerd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar