12 juli 2011

i väntan på bostadsmässan..

.. så designar jag hus i The Sims och dreglar över IKEA-kök. om jag ändå kunde spola fram tiden några år så jag fick inreda ett alldeles eget hus. if only...
i alla fall så börjar bostadsmässan, som i år arrangeras i Kokkola, på fredag. vet inte riktigt när jag/vi har tid att åka, men antar det blir nån söndag i slutet av juli/början av augusti. fick fribiljetter av mami, som ska jobba där i Mirka-tältet, så det är ju positivt! hoppas på att få se massor av inspiration.

för övrigt så kan jag väl säga så mycket att vi idag har inlett golvvaxningen vid Mirka. så om du av någon underlig anledning befinner dig där, kan det mycket väl hända att du ser mig som krällar omkring under ett skrivbord, lyfter kontorsstolar, eller skrinnar omkring på verkstadsgolven. mycket trevlig, när jag äntligen har något att göra, istället för att bara sitta på röven i en bil och svettas. tycker mycket bättre om kroppsarbete, det känns så mycket bättre när man kommer hem och känner att man fått gjort något. förutom när det värker överallt, som just nu... (efter gårdagen) idag var det också ganska roligt när min chef åkte till Sale och handlade strumpor åt oss, eftersom jag inte hade några, för alla var i tvätten eller försvunna, och sen fick jag blåsor under fötterna när vi hade arbetsskor. så kan man också göra!

kom ganska nyligen hem, och var ensam i huset och det fanns inget spår av mat någonstans (har blivit bortskämd, svärmor fixar alltid mat tills vi kommer hem från våra jobb), så jag fixade en supergod mikro-rågbrödsbit med smält ost, mmm. nu har hon förstås kommit hem, och håller på och steker potatis och korv, och det kurrar i min mage, även om jag har ätit lite redan.
Kalle kommer väl snart hem också, och sen ikväll tänker jag tvinga iväg honom på en cykeltur. igår när jag var ledsen över att jag är så tjock så sa han att om det är fint imorgon (alltså idag) ska vi åka ut och cykla. antar att jag borde ha bandat in det, dock...

2 kommentarer:

 1. Alltså, Mirka har faktiskt ett eget litet minihus med terrass och allt där och inget tält, så det så!!!
  Kom ihåg att vaxa ordentligt i mitt rum!!!
  Kanske du nångång skulle ta och överraska svärmor med att laga middag åt alla.

  SvaraRadera
 2. okej, okej, men i alla fall...
  tyvärr så ska tett rym bara poleras så he blir no int riktit så jättebossit som e sko kona tänkas var ;)
  har no tänkt göra e, men allti tå ja kombär hejm så finns e reij mat, elär så finns e int na ti laga åv..

  SvaraRadera