13 juli 2011

elämä on ihmisen parasta aikaa

.. sa Juice Leskinen en gång i tiden. och visst stämmer det!

idag har jag varit på workout vid Mirka igen, vilket jag antagligen kommer att vara ca 2 veckor framöver, beroende på hur snabba vi är. konstaterade att jag säkert kommer vara slimmad efter allt vaxas, eftersom man under dagens lopp svettas x-antal liter, bär ganska många kilo tunga grejer, samt går väldigt många hundra meter. borde kanske skaffa en såndär stegmätare, där man ser hur mycket man förbränner.. bara för att.
fick också veta idag, att jag antagligen kommer att jobba ända fram tills vi flyttar tillbaka till Jeppis, eftersom det finns en hel del jobb kvar ännu i augusti. så svetten får rinna ett bra tag till, och pengarna ramlar in på kontot därmed. vackert så!
efter jobbet åkte jag hem-hem till Nykaabi, där mamma bjöd på kvarg med färska jordgubbar, mm. sen blev det en ca 20-25 km:s cykeltur tillsammans med Anna i det vackra vädret. riktigt härligt och uppfriskande, och munnarna bara gick . dessutom såg vi ett jättefint hus, som vi båda i våra dagar har drömt om att nångång bo i. huset höll på att renoveras eller rivas, vilketdera kunde vi inte riktigt lista ut.

nu är jag back in Årvas, har nyss ätit laxsoppa + en bit jordgubbspaj till efterrätt. egentligen borde jag kanske inte ha tagit dendär biten, eftersom jag redan åt en skål kvarg.. men jag kunde inte hålla mig, det såg så gott ut! det var det också.
nåja, igår fick jag riktiga träningsbyxor, så nu är jag faktiskt riktigt taggad att börja träna igen. önskar att tiden gick lite fortare så det kunde vara mitten av augusti och vi var bosatta i Jeppis igen, där jag har mina egna rutiner och bättre tid för att träna. och äta normalt.. mitt ätande har verkligen blivit extremt på sista tiden, vilket också vågen intygade i söndags när jag var dum nog att stiga på den. aldrig mer, inte i dethär tillståndet i alla fall. nästa gång jag väger mig så ska magen vara hälften mindre! annars blir jag bara ledsen och hysterisk igen. men som sagt, jag är taggad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar