14 juli 2011

denna torsdag

jag saknar min orange tröja!
tror tyvärr jag har kastat den...

herregud, är det verkligen TORSDAG redan?? förstår inte vart denna vecka tagit vägen... "tiden går fort när man har roligt", kanske? inte för att vi har gjort något speciellt efter våra jobb, men i alla fall.
idag så slet Rita, jag och Petra vid Mirka as usual, och om jag får säga det själv så är vi faktiskt riktigt effektiva i år! har kanske fixat 1/3 redan, på ett ungefär.
efter jobbet var jag ensam hemma, och tänkte att idag, idag ska jag minsann överraska med att fixa mat åt hela familjen! 5 minuter senare kom Kalle hem och informerade att hans mami är vid villan, Ida har försvunnit med Mercedes nånstans, och att hans pappa kommer hem och förväntar sig att maten ska stå på bordet klockan 4. (klockan var då 15:35) så då blev det alltså dags för mina kock-skills: man tager vad man haver. det blev risotto med majs, morot, lite tomat och lök. riktigt smarrigt, om man frågar mig. men herrarna krantspik vet jag inte om var så speciellt förtjusta...

nu har Kalle legat här i sängen och spelat gitarr och sjungit, samt tjatat om att vi borde hitta på något att göra, eftersom han ska på fotbollsträning "föst åm ein å en halv tima!". antar det blir en sväng på byn nudå... (eller kanske inte, nu ligger herrn och snarkar!) sen när han åker ska jag sticka ut på en cykeltur/promenad, banne mej.
helgens planer: imorgon efter jobbet åker jag hem och rider, sen ska jag spendera kvällen med Tossa, tortillas and girltalk it is! ska hämta Kalle från Juthbacka nångång, där PUF har bastukväll och middag.
lördag vet jag inte hur jag/vi spenderar förmiddagen, men i alla fall ska jag befinna mig vid Liisan pizza i Jeppis klockan 4, och så blir det jobb till kl 9. spännande! sen blir det att styra kosan tillbaka till Årvas, och så är det Dans vi Kaffistogon på kvällen. awesome!
söndag får vi se... om det är fint väder ska jag förstås sola!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar