21 juli 2011

the day before.. tomorrow

vet ni, det är inte alls roligt att logga in här och inse att jag inte har fått en endaste kommentar (okej, undantaget är min mor som brukar kommentera ibland). har aldrig fixat någon räknare till min lilla blogg, men jag antar det är några stycken som läser nu som då. så snälla, kommentera! eller säg i alla fall till att ni finns. det känns så lönlöst att skriva för sin egen skull. i och för sig så sa jag ju en gång i tiden att detta kommer att fungera som min dagbok, och att jag inte bryr mig ifall ingen läser... men jag har nog ångrat mig. lite åtminstone! så pliiis? SÄG VEM DU ÄR, du som brukar titta in här ibland :)

angående dagen säger jag bara en sak: om jag tyckte att igår var fruktansvärt tungt och jobbigt och tröttsamt, så var nog idag tio gånger värre . seriöst! jag tror jag aldrig har svettats så mycket i hela mitt liv (om man räknar bort bastubad), och luktat så skit. stackars alla som blev tvungna att vistas runtomkring mig idag.. hehe .
kom mig i alla fall hem runt 4, fick sätta mig vid matbordet, och efter det har jag varit nere i verkstan en stund med the boys, alltså gubbarna + Kalle . ställde in bältet och sen blev det att börja plocka fram saker. den egentliga planen var väl att lasta bilen, men det tog tydligen ett snäppe längre än vi räknat med... tydligen har svärfar blivit dement, för han hade "tappat bort" 3 reservhjul, som dessutom hade punktering. sist och slutligen visade det sig att de låg i en hjulhög mitt framför näsan på honom, även om han övertygat oss om att de absolut inte är där. Kalle var så frustrerad vid det laget att jag tyckte det var bäst att gå in istället, han brukar bli så irriterad på mig när jag försöker hjälpa till..

så nu återstår bara att lasta bilen, duscha, och packa det allra sista. imorgon klockan 9 sticker vi iväg mot Tammerfors, och så blir det till att börja med ett stopp vid IKEA och Ideapark, innan vi "checkar in" på vårt lyxiga hotell. det påminner om ett gammalt mentalsjukhus, i alla fall badrummet nere i källaren (vi bodde på samma förra året). måste komma ihåg att fotografera, så fattar ni.
men nu ska jag reda ut min ekonomi lite, och sen hoppa i duschen. ha det så trevligt alla ni som ska ut i Jeppisvimlet i skolparken, och alla andra också.. au rövaah!

6 kommentarer:

 1. Jag läser. :) Å ja ha kunna konstater att folk i Svenskfinland som läser bloggar e dåli på att kommenter.

  SvaraRadera
 2. ha konstatera he ja å.. he e så tråkit ti bara skriv fö sesjölv!

  SvaraRadera
 3. Jag brukar o kik in ibland :)

  SvaraRadera
 4. Jag läser no varje dag :) Roligt att läsa tå vi bor så langt ifrån varader, speciellt på somarn.. Men jag halls int inlogga på mitt konto, så jag kan int kommenter med he.

  Men fortsätt att skriv :D

  SvaraRadera
 5. va rolit att hör att nan i alla fall orkar läsa he ja plitar ner, fast e kanski it e så intressant all gang :)

  SvaraRadera