5 juli 2011

bored to the maximum

jag är uttråkad! idag har jag: spelat The Sims, ätit mat, surfat omkring på nätet (bland annat kollat in rean på H&M och Ellos och sen konstaterat att jag inte behöver något) och beställt ur Ellos-katalogen (läs ej föregående parentes...), hämtat tvätten från Kalles mommos, hämtat mitt Ellos-paket från St1, handlat, och nu håller jag på och gräddar coconut cookies, som jag vände ihop i tristessen.
angående Ellos-paketet jag hämtade ut blev jag ganska förbannad. hade beställt ett par bruna sandaler som jag hade tänkt ha på bröllopet, de var nedsatta i pris och därför varken dyra eller fula. och jag blev glad idag när jag fick meddelandet att paketet hade hunnit fram i tid. men när jag öppnade var det en stor besvikelse som mötte mig: i fanns bara mina leopard-ballerinaskor, och på listan stod det att sandalerna var slut. men för TUSAN, säg till det då jag beställer, och inte när paketet kommer!!! usch vad sur jag blev... men tur att jag ska till Vasa på torsdag, där jag antagligen också kan hitta snygga, nedsatta skor.

för tillfället håller jag på att försöka övertala Kalle om att vi ska åka på bio ikväll. skulle vara riktigt sugen på att se en bra film och äta lite popcorn och vindruvor. problemet är bara att vi inte riktigt kan enas om vad vi ska se för film.
själv skulle jag helst se Bad Teacher, eftersom den verkar jätterolig, eller Hangover 2 för att ettan var hysteriskt sjuk och rolig. men K vill förstås se Transformers 3, som jag inte har sett en enda film av. jag är inte heller speciellt förtjust i överdrivna actionfilmer... så vi får se vad detta blir till. jag antar det kan bli så att vi inte åker alls, eftersom vi inte kan bestämma oss och för att Kalle redan är inriktad på att se Transformers tillsammans med Einar nån dag. jag förlorar alltid!


VS

2 kommentarer:

  1. Bad Teacher e jättebra! Skit i gubbin o låta han fa o si Transformers, o så drar tu mé de nan kaveri o sir Bad Teacher iställi, moahahaa ;)

    SvaraRadera
  2. fundera no på e en turo men he vart så att ja for på transformers mé an istelli.. å no va jo an helt bra :) men mära no me på bad teacher nan da enno å!

    SvaraRadera