28 juli 2011

adele

påväg hem från Tammerfors i söndags satt jag och Kalle och diskuterade favoritsångare. jag kom fram till att min absoluta favorit när det kommer till den manliga sorten är Tom Keifer från Cinderella. tidigare har det varit Sonata Arcticas Tony Kakko eller Chris Cornell från Audioslave . men ju mer jag lyssnar på Tom desto mer tycker jag om hans röst. tror det inte finns någon annan med så speciellt "riv" i rösten! så har ni inte lyssnat på Cinderella, DO IT NOW.
sen när jag skulle välja kvinnlig favorit blev det genast värre . funderade på klassiker såsom Celine Dion, men tyckte det var för vanligt.. Britney Spears har alltid varit en favorit, men hennes röst är inte tillräckligt vacker, den är bara speciell. Christina Aguilera har mycket fin, hes men samtidigt hög stämma, men jag tycker inte om henne som person.
idag slog det mig sen plötsligt, en urskön tjej som jag inte känt till så mycket sen tidigare, nämligen Adele . säga vad man vill om henne, men nog är hon duktig på att sjunga! herremintid.


1 kommentar:

  1. Sv; Tack så myki :D Vänt bara, vi too nästan 500 bilder, så he komber noo mang ännu :) O mang utan glasögon o!

    SvaraRadera