7 juni 2011

steakin' hot

ja härremintid, idag har det definitivt varit varmt! det har varit så varmt att jag nästan tänkte svimma där jag satt i Vöro. det blåste inte alls, och jag hade alldeles för mycket kläder på mig (tydligen är leggins och en lång topp för mycket i juni nuförtiden..), dessutom tror jag att jag inte drack tillräckligt, även om det blev över 2 liter. fick i alla fall sålt en del blommor idag, men klockan 5 packade jag ihop och körde tillbaka till växthuset. fick vara rädd att det skulle svartna för ögonen och jag skulle köra i diket eller något, huvadåda.
jag klagar inte, älskar när det är varmt på sommaren! men att sitta i jobb på ett totalt vindstilla ställe i 9,5h är kanske inte så idylliskt... nåja, hoppas detta väder kommer igen om en månad när jag antagligen är ledig.

när jag kom mig hem slukade jag i mig en tallrik mat, och tog en ca 45 minuters tupplur, så nu känns det mycket bättre. Kalle sitter och spelar Playstation, men snart ska jag minsann tvinga iväg honom på en cykeltur. inga ursäkter godtas! mannen i fråga kom hem klockan ½4 inatt och viftade generat med en stor fet böteslapp.. sådär går det när man trycker gasen i botten mitt i natten, och tror man är unstoppable. hate to say I told you so! 42km/h för hårt hade han kört, så nu väntar vi med skräckblandad spänning på när farbror konstapel ska ringa och konfiskera körkortet. inte roligt!
mer än så hade jag inte på hjärtat just nu, men kanske senare . hörs!

bilden är tagen för ca 2 år sen i april-maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar