30 juni 2011

problem solved

okej, jag medger att jag började få lite panik inför nästa helgs bröllop, när jag inte kunde bestämma mig för om jag i slutändan skulle ta den orange klänningen jag tjatat om. älskade verkligen färgen, och skärningen upptill var verkligen snygg, men med min stabbiga kropp såg jag mest ut som ett tält. vet att det lixom är meningen att A-linjeformade klänningar ska stå ut åt alla håll, men detdär såg verkligen inte klokt ut. som vanligt är mina bröst för stora när de inte borde vara det... heh.
idag kom i alla fall lösningen på mitt problem som en blixt från himlen. mamma ringde när jag var påväg från Vöro till växthuset, och sa att hon hade hittat en klänning åt mig, som skulle passa perfekt. hon lovade dessutom att betala den, om jag ville ha den. så innan jag åkte hem till Heikius house så svängde jag in via 'Dress like Marie', ett ställe jag inte ens hade vetat att existerade i Årvas, och där fick jag, svettig, stinkande och äcklig som jag var efter arbetsdagen, prova klänningen som kom att bli The One.
så nu återstår bara skor och eventuellt väska, samt lite accessoarer. den delen är också ordnad; jag och Linn ska nämligen dra en shoppingrunda i Vasa nästa veckas torsdag. för jag har SEMESTER nästa vecka! ja, du läste rätt. mina 10h/dag 6d/v är över efter imorgon, och så vitt jag vet börjar jag jobba åt Fastighetsservice (vi ska vaxa golv vid Mirka) först på måndag veckan efter. så nu hoppas jag innerligt på sol och värme, så jag också hinner katcha lite bruna denna sommar. det är ju snart höst igen...

för övrigt rullar väl livet på helt som vanligt. allt känns bra för tillfället och jag börjar så småningom tycka om mig själv igen, tror jag. i alla fall känns det så just nu. jag orkar helt enkelt inte bry mig om jag är lite småfet nu igen! tänka sig...
igårkväll när det var så varmt och svettigt åkte jag och Kalle, tillsammans med Rasse och Nils, ut med båt till Gröutöur, där vi bastade (jag ville inte gå för att det redan var tillräckligt varmt i luften) och simmade. otroligt härligt, fick mig att längta efter en egen villa (sommarstuga) och båt.
ikväll fick jag cykelfeber och hoppade på peedi och trampade iväg till KIMO, ca 10-12km. Kalle som var lat kom efter i bilen, och så hälsade vi på Jim en sväng. planen var att jag skulle sitta på hem med Kalle, men jag kände mig så hurtig och positiv så jag cyklade hem också. otroligt skönt! nu är jag nyduschad och fräsch igen, och förbereder mig för min sista arbetsdag. sorgligt, egentligen, men samtidigt så väldans skönt. ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar