6 juni 2011

fat-talk

jag vet att jag är besatt av bilderna nedan, som är tagna i februari 2010, när jag var som mest vältränad och mådde som allra bäst med mig själv. har konstaterat att egentligen kommer jag väl aldrig att bli nöjd med hur jag ser ut, det finns alltid en "bit fläsk" som är på fel ställe, jag har för platt röv eller mina bröst är för hängiga... ja, någon kanske vet hur det är när man är en självkritisk pessimist.
i alla fall så har jag bestämt mig nu att jag orkar inte ligga och gråta över hur fet jag har släppt mig själv att bli. jag menar, 10kg på ett år är inte precis något att hurra över! och det måste ni förstå. men det ända jag önskar är att jag kunde se mig själv i spegeln och bara le, för att jag är frisk och kry och unik. det finns ju ingen annan som ser ut som mig! men det är inte så enkelt...
men jag har alltså bestämt mig att lite i taget ska jag försöka börja tycka om mig själv, jag ska jobba mig upp mot mitt mål, och inom ca ett halvår, eller den 25 oktober (vet inte varför jag valde det datumet, men det blev bara så) ska jag ha gått ner åtminstone 6kg. sen är återstående bara finslipning.
jag har aldrig varit smal, som "normala" människor tycks vara lagda, utan alltid åt större hållet. men bara för att jag har stadigt skelett och är muskulös tycker jag inte att alla kläder ska vara för små och jag ska känna mig obekväm i något annat än träningsbyxor och en lös tröja! dessutom ska man inte behöva använda cellulit-kräm när man är 20 år... men såhär har det alltid varit för mig, när det går utför så bär det av ordentligt! och sen märker jag det försent.
so wish me luck, och dela gärna med er om det är något tips ni har!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar